|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: masa yang diambil untuk tukar simkad maxis ke digi

Support
Posts: 4,205
Registered: ‎14-04-2015

4Kbunny, setelah anda menghantar pengesahan YES, ia akan diproses dalam tempoh 48 jam waktu bekerja Smiley Happy Setelah sim kad yag anda gunakan sekarang sudah tiada signal, anda boleh bertukar ke sim kad Digi ya

Re: masa yang diambil untuk tukar simkad maxis ke digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎30-06-2020
Sye beli sim digi dlm nom yg sma(maxis).. Pstu center sruh tnggu massage dlm 24jam..tpi xde massage pun yg diterima n simdigi sye masih xactive... Minta pihak digi bantu ye.

Re: masa yang diambil untuk tukar simkad maxis ke digi

Support
Posts: 2,986
Registered: ‎01-12-2016

Mohon PM https://goo.gl/SxGJMl kami nombor untuk semakan lanjut. TQ.

Re: masa yang diambil untuk tukar simkad maxis ke digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎12-08-2020
Kenapa saya punya digi mengambil masa dekat dua hari untuk tukar ke maxis ? Dan respon nya ( Sorry, yr request is not successful. Pls contact yr current telco to clarify.)

Re: masa yang diambil untuk tukar simkad maxis ke digi

Support
Posts: 4,205
Registered: ‎14-04-2015

Eugene2002, untuk bantuan selanjutnya ke atas perkara ini, mohon inbox kami nombor phone, nama penuh dan nombor IC anda untuk semakan ya

Re: masa yang diambil untuk tukar simkad maxis ke digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎01-09-2020
Mesej untuk tukar maxis ke digi saya belum dapat walaupun dah 48 jam. Nak buat macam mana nak buat kalau mesej tersebut belum sampai lagi?

Re: masa yang diambil untuk tukar simkad maxis ke digi

Support
Posts: 5,063
Registered: ‎01-05-2015

ZulZaid98, sila PM nombor telefon anda di <sini> untuk semakan status permohonan ya. TQ.

 

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: masa yang diambil untuk tukar simkad maxis ke digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎11-08-2021
Saya jugak ada terima message...tapi line saya belum diberhentikan...saya perlu menggunakan data secepat mungkin untuk tujuan pembelajaran online

Re: masa yang diambil untuk tukar simkad maxis ke digi

Support
Posts: 5,063
Registered: ‎01-05-2015

Littlesopia_, kindly PM us your phone number and full name over <here> for further checking, please. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!