|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Cara untuk batalkan atau terminate viu?

Member
Posts: 1
Registered: ‎01-02-2018
Hai,before this i get the message about viu,then tetibe je sy dah jd member,bl sy baca kat terma tu if kita x tengok pon video or cerita kita tak kan dicaj,yg peliknya sy xpernah view and sy tak dapat nk unsubcribe viu tu,hr ni dapat msg dia dah ambik rm10 from my credit,blh tak bagi solusi yg terbaik..ancaner selalu topup utk pelan internet then credit u abis mcm tu je,please help me..

Re: Cara untuk batalkan atau terminate viu?

Community Manager
Posts: 8,735
Registered: ‎20-04-2015
Please refer to the link given to unsubscribe the Viu video freedom service. Log in at https: //www.viu.com/my > click "My Plan"> click "Unsubscribe"> Press "Confirm"
If this issue persists, we suggest you check with Viu regarding this issue. You may contact Viu via email to ifoundanissue@vuclip.com or call up to their customer service hotline at 0322422991.

Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Having intermittent network issues? Read this Report Digi network problems via the MyDigi app to help us help you!

Getting SMS spams? "Third Party Charges for SMS from Content Providers " article can help.

Re: Cara untuk batalkan atau terminate viu?

Member
Posts: 8
Registered: ‎21-04-2015

blardy fishcakes... I'm one of the new mangsa of this conjob... and Digi continues to let it slide...allowing it to charge the postpaid plans..... that link don't work no more... and how am i to **bleep** unsubscribe something that I didn't even subscribe to?... **bleep** BS

Screen Shot 2018-08-07 at 10.31.58 PM.png

Re: Cara untuk batalkan atau terminate viu?

Member
Posts: 2
Registered: ‎24-02-2019

send STOP ALL to 20000 to unsubscribe.  Later will get notify that all services have been terminated

Re: Cara untuk batalkan atau terminate viu?

Anonymous
Posts: 0

Hi 9311ainaa, thank you. However, if you SMS "STOP ALL", all current services from shortcode 20000 in your number will be terminated.

Re: Cara untuk batalkan atau terminate viu?

Member
Posts: 4
Registered: ‎25-04-2018

Same like me n i dun know  the username n psswd


@nielgoh88 wrote:

blardy fishcakes... I'm one of the new mangsa of this conjob... and Digi continues to let it slide...allowing it to charge the postpaid plans..... that link don't work no more... and how am i to **bleep** unsubscribe something that I didn't even subscribe to?... **bleep** BS


 

Re: Cara untuk batalkan atau terminate viu?

Member
Posts: 4
Registered: ‎25-04-2018

I dun know password n username but bill include in my bill

Re: Cara untuk batalkan atau terminate viu?

Anonymous
Posts: 0

Hi mysara263, Kindly PM us (Inbox) for further assistance related to your Digi account. Click here to PM: https://bit.ly/2ERJb4N . Thank you.

Re: Cara untuk batalkan atau terminate viu?

Member
Posts: 6
Registered: ‎10-06-2018

Saya tak ada akaun Viu, tetapi setiap bulan kena bayar RM10.60

 

RM10.60. Your Viu subscription renewal is successful. Next renewal: 23/01/2020, To manage your account, visit www.viu.com

 

Kepada 20000 saya dah hantar STOP VIU, STOP ALL dan VIU UNSUBSCRIBE tetapi semuanya gagal

Re: Cara untuk batalkan atau terminate viu?

Support
Posts: 259
Registered: ‎30-05-2019

Hi sabrisaep, Anda boleh tamatkan langganan Viu dengan log masuk ke https://www.viu.com dan klik Rancangan Saya> Nyahlanggan> Sahkan. Jika ada masih mengalami masalah untuk berhenti berlangganan, sila hubungi Viu melalui e-mel atfoundanissue@vuclip.com atau hubungi talian bantuan mereka di 0322422991. Terima Kasih.