|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 

Sertai Festival Digital Kaamatan Terbesar Di Malaysia bersama Digi

by Community Manager on ‎20-05-2020 05:20 PM - edited on ‎21-05-2020 02:17 PM by Community Manager

Kita-kita juga baini.jpg

Sambutan Kaamatan tahun ini berbeza namun kemeriahannya tetap sama. Digi bersama Kupi-Kupi FM membawa anda Kita-Kita Juga Baini, festival digital Kaamatan terbesar di Malaysia! Pelbagai tawaran hebat, hadiah hebat serta konsert LIVE menanti anda. Musim perayaan ini, nikmati kesemua yang berikut: 

 

Konsert Digital LIVE

Jangan terlepas konsert digital LIVE ‘Kita-Kita Juga Baini Dengan Rangkaian Terbesar di Sabah’ pada 30hb & 31hb Mei 2020 yang akan menyaksikan persembahan hebat oleh artis-artis tempatan seperti;

Capture_kpkp.PNG

 

Konsert digital live ini akan bersiaran secara langsung selama 4 jam (1petang - 3petang) di Facebook Digi dan  Facebook Kupikupi FM .  Bukan itu sahaja, Digi juga akan memberi hadiah-hadiah istimewa semasa konsert berlangsung!

 

Baucar GrabFood di Aplikasi MyDigi

Anda juga boleh menikmati diskaun RM5 untuk baucar GrabFood di aplikasi MyDigi mulai dari 20hb - 31hb May 2020. Cepat tebus di MyDigi sekarang! 

 

kpkp_mydigi.PNG

 

 

Pertandingan Digi KupiStar

Serlahkan bakat terpendam anda dan sertai pertandingan Digi KupiStar! Anda berpeluang memenangi hadiah wang tunai sehingga RM3,000.

Jom layan sama-sama lagu bertemakan Kaamatan, Kita Kita Juga Baini dari KupiKupi FM dan lagu terbaru Adam Shamil, Mansau!  Jangan terlepas kemeriahan sambutan Kaamatan tahun ini bersama kami! Jumpa anda di Festival Digital Kita-Kita Juga Baini!