|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: plan

Member
Posts: 2
Registered: ‎01-07-2020
Saya telah menukar pelan digi Live prepaid saya ke digi Next prepaid...Tapi pelan digi next ni tak mempunyai kuota internet high speed..saya nak menukarnya kembali ke digi live tapi tak boleh ia hanya menunjukkan satu pilihan sahaja iaitu digi prepaid monthly 28...saya tak tahu nak buat macam mana
Highlighted

Plan data

Member
Posts: 2
Registered: ‎01-07-2020
Saya telah menukar pelan digi Live prepaid saya ke digi Next prepaid...Tapi pelan digi next ni tak mempunyai kuota internet high speed..saya nak menukarnya kembali ke digi live tapi tak boleh ia hanya menunjukkan satu pilihan sahaja iaitu digi prepaid monthly 28...saya tak tahu nak buat macam mana
Highlighted

Re: plan

Support
Posts: 171
Registered: ‎06-12-2019

Hai. Maaf, jika anda telah bertukar ke Digi Prepaid Next tidak boleh kembali semula ke plan yang lama. 

Highlighted

Re: plan

Member
Posts: 2
Registered: ‎02-07-2020
hi, macam mana nak tukar pelan dari NEXT kepada pelan *LIVE ?
Highlighted

Re: plan

Support
Posts: 2,199
Registered: ‎01-12-2016

Selepas penukaran ke Digi Prepaid Next, anda tidak dapat tukar semula kepada pelan lama ya. Tetapi, anda boleh dial *128# > Akaun Saya > Pelan Panggilan > Tukar Pelan ke Digi Monthly plan RM28. Jika anda sedang melanggan sebarang pakej internet sekarang, sila habiskan dulu baki kuota yang ada ya. Penukaran plan akan membatalkan langganan yang ada dan baki kuota akan terhapus sekali. Terima kasih.

Highlighted

Re: plan

Member
Posts: 2
Registered: ‎02-07-2020
apakah kelebihan plan prepaid NEXT ini ? terima kasih Smiley Wink
Highlighted

Re: plan

Support
Posts: 569
Registered: ‎30-05-2019

Hi sisjay, terima kasih kerana berminat dengan pelan prpaid kami, untuk maklumat lanjut anda boleh semak dipautan https://www.digi.com.my/shop/prepaid-plans . Terima Kasih.

Highlighted

Re: plan

Member
Posts: 3
Registered: ‎29-07-2020

Boleh tak nak tukar pelan  DG Prepaid Smart Plan v1 ke pelan yg terbaru? dah lama guna plan ni, internet limited sgt, kalau topup rm10 baru  300mb internet..sangat rugi, tak kan tak de cara nak tukar

Highlighted

Re: plan

Support
Posts: 2,203
Registered: ‎14-04-2015

NORAFIZAH80, mohon inbox kami nombor anda untuk semakan dan bantuan selanjutnya ke atas perkara ini. Tq.

Highlighted

Re: plan

Member
Posts: 3
Registered: ‎29-08-2020
Sy menggunakan digi easy. Sy xdpt nk tukar pakej internet bulanan yg lain. Cuma ada 1 pilihan sahaja