|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎28-04-2016

macam mne nk tukar ke smart plan dari Digi New best V2Smiley Sad

 

Highlighted

Re: plan

Community Manager
Posts: 8,705
Registered: ‎20-04-2015

Anda boleh menukar pelan dengan mendial *128*1*4#.Smiley Happy


Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Avoid getting scammed with bogus Digi promotionsFake Facebook Scam Announcements
Highlighted

Re: plan

Member
Posts: 3
Registered: ‎29-04-2016

 

plan saya sekarang = Digi New Best v2 MNP

dah cuba *128*1*4#, tapi tiada pilihan untuk bertukar plan.

Highlighted

Re: plan

Community Manager
Posts: 8,705
Registered: ‎20-04-2015

Pelan anda adalah yang terbaru. Maka tiada pilihan untuk menukar ke pelan lain.


Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Avoid getting scammed with bogus Digi promotionsFake Facebook Scam Announcements
Highlighted

Re: plan

Member
Posts: 2
Registered: ‎30-06-2016

Hi, Saya gunakan DIGI easy smart plan. macam mana nak tukar ke pelan lain?

Highlighted

Re: plan

Support
Posts: 2,076
Registered: ‎14-04-2015

Azhaari, boleh beri kami nombor anda untuk semakan lanjut ke atas status akaun anda disini terlebih dahulu? Tq.

Highlighted

Re: plan

Member
Posts: 2
Registered: ‎30-06-2016

Sy dah private message utk number sy

Highlighted

Re: plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎19-08-2016
Sye pkai p2 plan..sye nk tuka kpda yg asal..mcm mne?? Xkan xde cara??
Highlighted

Re: plan

Support
Posts: 2,998
Registered: ‎10-04-2015

P2 plan? Maksudnya Digi Prepaid Best 2016 P2P ke? Kalau betul, ni adalah pelan terbaru dan penukaran pelan tak terdapat pada pelan terbaru ni. 

 

Pelan-pelan lama seperti Easy, Best V1, Smart Prepaid dan lain-lain dah tak ditawarkan lagi. Penukaran ke pelan-pelan tersebut juga tak boleh dilakukan.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎25-08-2016
macam mana kalau nk tukar semulake plan digi smart ? sbb tdi sy tukar plan .. tpi plan ni tk bgus .. so nk tkar blik