|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

kredit prepaid saya kena potong tanpa sebab

Member
Posts: 1
Registered: ‎25-04-2020
tlg check no saya ni. kerap sgt kena potong kredit. hari ni rm3 kena tolak tanpa sebab. tanpa sms bagitahu sebab apa. dah banyak kali dah ni. asap! tq!
Highlighted

Re: kredit prepaid saya kena potong tanpa sebab

Support
Posts: 2,199
Registered: ‎01-12-2016

Ada dapat SMS tak bila kredit ditolak, MohamadNazerin? Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl) kami nombor telefon untuk semakan lanjut. TQ. 

Highlighted

Re: kredit prepaid saya kena potong tanpa sebab

Member
Posts: 2
Registered: ‎21-07-2020
Macam mana nak suruh kredit saya tidak kena potong tanoa sebab walaupun saya menggunakan dg prepaid next
Highlighted

Re: kredit prepaid saya kena potong tanpa sebab

Member
Posts: 2
Registered: ‎21-07-2020
Macam mana nak suruh kredit saya tidak kena potong tanoa sebab walaupun saya menggunakan dg prepaid next
Highlighted

Re: kredit prepaid saya kena potong tanpa sebab

Support
Posts: 4,238
Registered: ‎01-05-2015

Ellyce27, semak dulu transaksi yang ditolak kredit melalui laman web Digi https://www.digi.com.my/

Selepas log masuk:
> pilih nombor telefon yang hendak disemak
> klik "View Usage"
> pilih "View Itemised Usage"
> tekan "Submit" dan anda akan menerima maklumat tersebut dari emel digi.

 

Jika ada transaksi yang tidak pasti, PM kami di <sini> k. TQ

 

 

Macam mana nak suruh kredit saya tidak kena potong tanoa sebab walaupun saya menggunakan dg prepaid next
Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!