|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

kredit kena potong walaupun tak langgan apa2

Member
Posts: 1
Registered: ‎05-12-2018
Kenapa kredit saya kena potong rm4 tanpa dihantar sebarang message? Adik saya pun kena macam ni juga. Haritu saya kena potong rm3 2 kali berturut2 sewaktu saya isi kredit. Sekarang kena potong rm4 pula.
Highlighted

Re: kredit kena potong walaupun tak langgan apa2

Member
Posts: 3
Registered: ‎24-10-2018

kan saya 1minggu 2kali kena tolak kredit x langgan plan ape2 pon bila pegi center dia ckp tiada kena mengena dgn kami bila nak tukar umobile x bg menipu ckp ada contract lagi padahal dah habis contract dh pon

Highlighted

Re: kredit kena potong walaupun tak langgan apa2

Member
Posts: 3
Registered: ‎24-10-2018

saya x kira dalam tempoh harini atau esok pastikan sim umobile tu dh blh guna dh sya dh mmg fadeup dgn digi melampau sgt saya call umobile mereka ckp digi lambat lepastu pertukaran servis ditendang sebab ada contract lagi apa lagi semalam saya dah puas dah maki operator digi terus letak call

Highlighted

Re: kredit kena potong walaupun tak langgan apa2

Member
Posts: 2
Registered: ‎08-04-2019
0162211800
Highlighted

Re: kredit kena potong walaupun tak langgan apa2

[ Edited ]
Support
Posts: 1,759
Registered: ‎01-12-2016

Ada dapat SMS tak bila kredit ditolak, Mykana? Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl) atau hubungi kami di talian 0162211800 dan berikan maklumat lebih lanjut tentang isu talian anda jika perlukan semakan dan bantuan lanjut. Terima kasih.

Highlighted

Re: kredit kena potong walaupun tak langgan apa2

Member
Posts: 1
Registered: ‎25-12-2019
Saya tak pernah langgan mana2 game online yang berbayar.. Tetapi kredit saya selalu dipotong.. Kadang sampai rm10 sekali potong
Highlighted

Re: kredit kena potong walaupun tak langgan apa2

Support
Posts: 3,931
Registered: ‎01-05-2015

Norlijah, sila PM kami nombor telefon yang dipotong kredit tu dengan screenshot mesej yang diterima (jika ada) di <sini> untuk semakan lanjut ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: kredit kena potong walaupun tak langgan apa2

Member
Posts: 1
Registered: ‎26-12-2019
Kredit saya asyik kena potong je walaupun saya x langgan ape2. Harap masalah ni boleh diselesaikan dgn segera. Tq.
Highlighted

Re: kredit kena potong walaupun tak langgan apa2

Support
Posts: 3,931
Registered: ‎01-05-2015

adzim, sila PM kami nombor telefon yang dipotong kredit tu dengan screenshot mesej yang diterima di <sini> untuk semakan lanjut ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: kredit kena potong walaupun tak langgan apa2

Member
Posts: 2
Registered: ‎11-02-2020
Kredit saya setiap minggu kena tolak saya tak langgan apa2 pun.tolak cek ye digi