|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎07-08-2016
Hi ..saya skrg pengguna digi prepaid live ..saya nak tukar ke digi smart prepaid .boleh ?.
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 2,924
Registered: ‎10-04-2015

Maaf ye, Smart Prepaid dah tak ditawarkan lagi sekarang ni. Anda tak boleh nak bertukar ke pelan tu lagi dah. 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎28-08-2016
Nak tanye kenapa kene Tolak RM5 untuk 150Mb?. Kata internet basic free.
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 2,924
Registered: ‎10-04-2015

Internet basic memang free, dapat 500MB sebulan dengan kelajuan 64kbps. Tapi, kalau anda nak membeli pakej tambahan pun boleh. Kredit akan ditolak mengikut harga pakej tu. 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎28-08-2016
saya asalnya menggunakan plan digi smart prepaid tetapi saya telah tertukar ke plan digi new best v2.bagaimana saya nak buat untuk menukar balik daripada digi new best v2 kepada digi smart prepaid...ini nomber saya 01114911946
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 2,924
Registered: ‎10-04-2015

Selamat pagi. Maaf ye, pelan Smart Prepaid dah tak ditawarkan lagi dah sekarang ni. Dah tak boleh nak bertukar ke pelan tu lagi. Kalau sekarang guna pelan V2, cuma boleh tukar ke pelan Digi Prepaid Best 2016 je. Info untuk pelan terbaru ni, boleh lihat di link :  http://goo.gl/uHZNPK

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎26-09-2016
X da cara lain ka nak kembali ke pelan asal.. Sebelum ni pelan best internet.. Beralih ke pelan prepaid 2016..
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 2,924
Registered: ‎10-04-2015

Maaf ye wannaz2307, memang tiada cara sebab pelan asal yang lama dah tak ditawarkan lagi. Pelan Best Prepaid 2016 cuma boleh bertukar ke pelan postpaid je.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎27-09-2016
Digi best ni tk best pon .. tk banyak langganan internet yg murah² macam yg plan sblom ni . menyesal pulak tukar plan digi best ni
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎03-10-2016

if i want change from Digi Prepaid Best to Digi Best v4, can ma?