|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎01-07-2018
Maxsi
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎05-07-2018
Mcm mana nak tukar plan digi infinite rm100.sekarng saya pakai plan rm110 50gb
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 1,663
Registered: ‎14-04-2015

Ein6822, penukaran boleh dilakukan secara online namun buat masa ini, proses penukaran secara online dihentikan seketika atas sebab - sebab teknikal dan anda boleh cuba melakukan penukaran secara online pada minggu hadapan. Maaf atas kesulitan yang dialami. 

Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎08-09-2018
kenapa num saya tidak boleh tukar plan ? bila saya tekan *128*1*4# automatik keluar "digi live p2p " . mohon tolong ye tq
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 2,520
Registered: ‎10-04-2015

Hi apisrahmat. Untuk Prepaid sekarang ni, kami cuma menawarkan pelan Digi Prepaid LiVE. Jadi, anda tak boleh bertukar ke mana-mana pelan Prepaid yang lain. Kalau anda mahu bertukar ke pelan Postpaid, anda boleh menghantarkan permohonan melalui laman web atau melalui cawangan kami. Terima kasih. 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

*128*1*44

Member
Posts: 1
Registered: ‎13-10-2018
Boy
Highlighted

Tukar plan digi postpaid

Member
Posts: 1
Registered: ‎28-05-2019
Isteri saya pakai digi postpaid rm80...selama setahun...saya nak downgrade plan dia dari rm80 kepada rm58...boleh ke?boleh buat online atau kena pergi ke digi center?tq
Highlighted

Re: Tukar plan digi postpaid

Anonymous
Posts: 0

Hi Syah055, jika nombor tersebut tidak terikat dengan kontrak, anda boleh buat pertukaran secara online je. Klik pada link berikut - https://new.digi.com.my/postpaid-plans.

Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎23-08-2019
macam mana nak tukar plan digi di dalam google
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 4,028
Registered: ‎01-05-2015

aiman22, kami kurang jelas apa yang dimaksudkan dengan penukaran plan di dalam Google tu. Sila PM kami screenshot di mana penukaran plan cuba dilakukan di <sini> dengan nombor telefon anda sekali untuk bantuan lanjut ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!