|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 1,959
Registered: ‎14-04-2015

Hakimi17, Buat masa ini anda hanya boleh bertukar ke plan Prepaid Digi Monthly Plan 28 atau plan Postpaid dari plan Digi Next yang anda gunakan sekarang

Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎23-07-2020
Saya plan digi next , nak tukar ke digi live mcm mana ye , tolong tunjuk ajar **bleep** .
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 2,009
Registered: ‎01-12-2016

Selepas penukaran ke Digi Prepaid Next, anda tidak dapat tukar semula kepada pelan lama ya. Tetapi, anda boleh dial *128# > Akaun Saya > Pelan Panggilan > Tukar Pelan ke Digi Monthly plan RM28. Jika anda sedang melanggan sebarang pakej internet sekarang, sila habiskan dulu baki kuota yang ada ya. Penukaran plan akan membatalkan langganan yang ada dan baki kuota akan terhapus sekali. Maklumat lanjut, boleh layari link ni- https://community.digi.com.my/t5/Prepaid/FAQ-Digi-Prabayar-NEXT/ta-p/77604. TQ.

Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎24-07-2020
Lelali
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 106
Registered: ‎06-12-2019

Hai. JIka anda perlukan sebarang bantuan atau semaka  lanjut anda boleh PM kami ya. Terima kasih. Smiley Happy

Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎25-07-2020
Boleh tak nak tukar digi plan 28 kepada digi live?
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 4,124
Registered: ‎01-05-2015

Nurliza99 boleh buat penukaran pelan dengan mendail *128# > Akaun Saya > Pelan Panggilan > Tukar Pelan.

Baki kuota yang ada untuk plan sekarang akan terhapus bila bertukar ke plan yang baru ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎05-09-2020
tapi kalau dah max penukaran masih boleh tukar tak?sebab sya punya tak ada pilihan penukaran plan lah?
Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Support
Posts: 469
Registered: ‎30-05-2019

Hi vennis, mohon PM ke Inbox kami jika anda ada sebarang pertanyaan supaya kami boleh bantu anda, Terima Kasih.
 

Highlighted

Re: cara cara tukar plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎23-09-2020

Hi,

 

Saya mahu tukar kan plan Digi (Digi 38 New) saya kepada plan phone freedom 365. 

 

Apakah syarat2 yang tertakluk untuk melanggang plan phone freedom 365?

 

Terima Kasih.