|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: aduan

Anonymous
Posts: 0

Hi Sallyma, Jika anda menambah nilai menggunakan saluran lain selain dari kupon tambah nilai rasmi Digi, aplikasi MyDigi atau laman web Digi, anda harus menyemak semula dengan saluran tersebut. Tetapi jika anda menggunakan aplikasi MyDigi untuk menambah nilai, boleh PM kami untuk semakan. Klik di sini untuk PM: https://bit.ly/2ERJb4N. Terima kasih.

Highlighted

Re: aduan

Member
Posts: 2
Registered: ‎24-09-2019

Please upgrade your tower for Sungai Baru Ilir,Melaka area. The reception for Digi there are so bad. The receptions are so bad I cant even make phone call there. The indoors reception are beyond usable. We paid our bill for a good service so please do your work and give us what we paid for.

Highlighted

Kenaapa nmber 0164710967 kena blick tolong unblock number baru lagi topup hari hari , urgenRe: aduan

Member
Posts: 2
Registered: ‎10-10-2019
Tolong unblock number digi 0164710967 , saya baru pakai je number tu tupop hri hri dgn digi 💆🏻‍♀️ Saya urgent please elert
Highlighted

Re: Kenaapa nmber 0164710967 kena blick tolong unblock number baru lagi topup hari hari , urgenRe...

Support
Posts: 1,544
Registered: ‎18-07-2017

Hai Nurhafizahhusna. Sila PM (inbox) kami nama penuh dan 4 digit terakhir IC/pasport anda di sini: https://goo.gl/ztUhcG untuk semakan lanjut. Terima kasih.

Highlighted

Aduan line problem

Member
Posts: 1
Registered: ‎19-10-2019
Di area paya jaras lot 2943 kampung paya jaras hilir sungai buloh 47000 selangor darul ehsan codinat waze Use Waze to drive to You are here: https://waze.com/ul/hw284nwhph

Hari-hari kami sekeluarga langan pakej internet tapi tidak ada fungsi internet sekejap ada lepas tu tidak ada
Highlighted

Re: aduan

Member
Posts: 1
Registered: ‎21-10-2019
Dah 2 jam tunggu , tapi tak masuk masuk juga topup :'(
Highlighted

Re: aduan

Support
Posts: 3,920
Registered: ‎01-05-2015

Amirulasyraff, sila PM kami nombor telefon anda di <sini> jika isian kredit masih belum dikemaskini ke nombor anda untuk semakan dulu ya. TQ.

 

Dah 2 jam tunggu , tapi tak masuk masuk juga topup :'(
Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: aduan Tindakan lambat digi menyambungkan rangkaian

Member
Posts: 2
Registered: ‎21-11-2019
Saya dah topup menggunakan digi app lepastu tiada
Kes macam ini dah banyak kali.. Bagi saya digi app mendatang kan masalah kalau top up terus dari credit card leh terus masuk. Jadi better digi ap tu terus buang. Dah de problem nak settle sangat lambat saya bayar bukan x bayar bil. Ni dah dekat 3 hari. Servise 0 star.
Highlighted

Re: aduan Tindakan lambat digi menyambungkan rangkaian

Member
Posts: 2
Registered: ‎21-11-2019
Saya dah topup menggunakan digi app lepastu tiada
Kes macam ini dah banyak kali.. Bagi saya digi app mendatang kan masalah kalau top up terus dari credit card leh terus masuk. Jadi better digi ap tu terus buang. Dah de problem nak settle sangat lambat saya bayar bukan x bayar bil. Ni dah dekat 3 hari. Servise 0 star.
Highlighted

Re: aduan

Member
Posts: 6
Registered: ‎17-12-2019
Line data slowww area tmn idaman simpag ampat pulau pinang
Macam ni rugi la bayar Bulan2
Dok flat tigkat 2 pun line dah KO