|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎30-05-2021
SAYA PENGGUNA SETA DIGI.SEJAK KEBELAKANGAN INI LINE INTERNET DIGI SANGAT TIDAK MEMUASKAN. APAKAH YANG TELAH BERLAKU??

DISAPPOINTING!!!!!😡😔

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 5,287
Registered: ‎10-04-2015

Hi Kyen. Untuk semakan dan bantuan dengan isu liputan, hantarkan aduan rasmi melalui aplikasi MyDigi; Menu>>Support>>Network Coverage.

 

Aduan akan terus dihantar ke bahagian teknikal dan status aduan akan dikemaskini di dalam My Case Status di bahagian Notes. Mohon maaf dengan kesulitan yang dialami.

 

TQ

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎10-06-2021

Sejak dari 1 jun 2021 sehingga kini kediaman saya di Jalan telok kapas Rantau Panjang Klang mengalami masalah internet terlalu slow,saya sebagai pengguna postpaid family plan dengan anggaran Bil dalam rm600 lebih sebulan amat tidak berpuashati.Nombor subline saya pun  mengalami masalah yang sama.Dimintak pihak digi dapat menyelesaikan masalah ini secepat yang mungkin

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 3,794
Registered: ‎14-04-2015

Mohdrazi, maaf atas kesulitan yang dialami Smiley Sad Boleh kami tahu jika perkara ni telah dilaporkan kepada kami melalui aplikasi MyDigi? Jika belum, mohon kongsikan dengan kami info lanjut mengenai situasi yang dihadapi itu dengan log in ke aplikasi MyDigi (menu > Support > Report An Issue > Network Coverage).

Hasil siasatan kes anda akan dikemaskinikan di bawah 'Status Kes Saya' di MyDigi
 

Re: aduan tentang line digi

Member
Posts: 3
Registered: ‎18-06-2021
Kawasan rumah saya line teruk sangat.. kadang tu jadi no service , skrg pun ada line 1 bar je .. pastu line slow sgt.. nak buat kerja ofis pun takleh sebab line slow.. mohon kerjasama dari pihak digi , dekat kawasan rumah saya flat Selayang mulia jalan sm1/1 68100 batu CAVES Selangor ni line digi sangat slow

Re: aduan tentang line digi

Support
Posts: 642
Registered: ‎06-12-2019

Hai. Mohon restart telefon atau on/off flight mode. Jika isu masih berlarutan anda boleh buat aduan maklumbalas rangkaian melalui MyDigi app (Log in Mydigi> klik ikon Menu sebelah atas kiri> Support> Network Coverage) supaya siasatan lanjut blh dijalankan. Hasil siasatan kes akan dikemaskini di bawah 'My Reports' di MyDigi dlm tempoh 2-5 hari bekerja. TQ.

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎22-06-2021
Kenapa tibe2 duit kene tarik sedangkan on data pun tak? Dah 2kali charge 8ringgit..total dah 16ringgit.. ape masalah sebenarnya...sebelum ni tak penah pon jadi camni...kenapa servis digi makin teruk ni...?? Dah lama pakai line digi ni.. Sy reload tuk amk plan.. belum amk plan dah tarik duit ni...macam mana???

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 5,287
Registered: ‎10-04-2015

Hi Luqman19. Semak dulu butiran caj melalui akaun MyDigi anda (versi web) di bahagian Usage >> View Itemised Usage. Butiran caj akan dihantar ke emel dan kalau ada caj yang anda tak faham, boleh semak semula dengan kami. TQ

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: aduan tentang line digi

Member
Posts: 3
Registered: ‎18-06-2021
Bagi saya yang menggunakan perkhidmatan digi , tempat kediaman saya sampai sekarang line internet digi masih slow.. dan kebelakangan ni selalu sangat jadi no service 🥺 mohon kerjasama pihak digi utk selesaikan masalah ini..

Re: aduan tentang line digi

Member
Posts: 3
Registered: ‎18-06-2021
Kepada pihak digi.. tempat kediaman saya ini masih lagi line internet slow.. dan kebelakangan ini selalu jadi no service.. mintak tolong kerjasama pihak digi selesaikan masalah ini..