|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 3,794
Registered: ‎14-04-2015

Pom, jika anda perlukan sebarang bantuan dari pihak kami disini, mohon PM/Inbox kami isu selengkapnya ya

Re: Aduan tentang servis digi add on

Member
Posts: 1
Registered: ‎20-11-2020
Saya telah add on 10gb 1am-7pm,dari jam 0230am sampai 0400am masih belum terima. Massage dah dapat,tapi check dalam apps digi belum terima.

Re: Aduan tentang servis digi add on

Support
Posts: 4,970
Registered: ‎01-05-2015

HILMI36, jika pakej masih belum dikemaskini sehingga sekarang, sila PM kami nombor telefon anda di <sini> ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 2
Registered: ‎21-06-2020
Kenapa dekat kampung saya line slow...indoor dapat h+ jer...tu pun 1 hingga 3 bar.......nk dpt 4G sngt susah... outdoor pon sama.....macam tu jugak.....tapi bila kawasan yang lapang ok ja....macam dekat sungai kampung saya ..... takkan setiap hari saya nak pegi sana....saya amat terkilan.......saya harap Digi dapat menaik taraf perkhidmatan mereka supaya lebih memuaskan.....👍🔥 Area: Kampung Banggol Cempedak, Kuala Terengganu, Terengganu

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 2
Registered: ‎21-06-2020
Kenapa dekat kampung saya line slow...indoor dapat h+ jer...tu pun 1 hingga 3 bar.......nk dpt 4G sngt susah... outdoor pon sama.....macam tu jugak.....tapi bila kawasan yang lapang ok ja....macam dekat sungai kampung saya ..... takkan setiap hari saya nak pegi sana....saya amat terkilan.......saya harap Digi dapat menaik taraf perkhidmatan mereka supaya lebih memuaskan....Area: Kampung Banggol Cempedak, Kuala Terengganu, Terengganu

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 5,287
Registered: ‎10-04-2015

Hi fahimcoolz. Untuk semakan dan bantuan, PM (inbox) kami. Nanti kami akan cuba untuk balas secepat yang mungkin ya.

 

Terima kasih. 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎05-01-2021
Wahai digi lagi hebat lagi slow line. Kenapa line penuh tapi masih lembab di waktu malam sila up rage motif anda okay saya di kawasan selangor, Bandar Saujana Putra, Jenjarom

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 3,794
Registered: ‎14-04-2015

Muizsahaje, maaf atas kesulitan yang dialami Smiley Sad Jika anda perlukan sebarang bantuann lanjut untuk isu yang anda alami, mohon PM kamii info lengkap lokasi anda ya

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 2
Registered: ‎23-01-2021
Bagai mana untuk off UMB

Re: Bagai mana carah off UMB

Member
Posts: 2
Registered: ‎23-01-2021
Bagai mana untuk off UMB