|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

aduan tentang servis digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-02-2019
saya meluangkan rasa tidak puas hati atas perkhidmatan digi kepada pelanggan.saya ingin tukar plan daripada postpaid 38 to prepaid 28, setelah comfirm dengan customer service DIGI, mereka beritahu saya pergi ke digi center ekspress seri manjung , PERAK boleh tukar.tapi bila saya pergi ke AEON SERI MANJUNG DIGI CENTER EKSPRESS,di dapati tidak boleh buat,kena pergi ke ipoh green town. ini menjadikan saya panas hati,tak boleh buat. takkan saya tukar pelan kena pergi ke ipoh.kalau macam ini, DIGI jangan buat iklan di seluruh negara.pertukaran ini hanya akan dilakukan di sesetengah DIGI CENTER. saya berharap, agar DIGI memoerluaskan perkhidmatan penukaran plan 38 ke plan 28 dimana~mana cawangan digi ekpress tanpa menyusahkan pelanngan kamu.harap maklum.

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎28-08-2020
Saya pengguna no telefon 0163018543 didaftarkan atas nama siapa..

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 383
Registered: ‎27-03-2020

Hi Supian88. Mohon PM ke Inbox kami, sertakan nombor telefon dan nama penuh untuk semakan lanjut. Terima kasih.

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎04-09-2020
Kenapa rangkaian internet dikawasan perumahan saya semakin teruk, tidak seperti sebelum ni walaupun bar line penuh menunjukkan 4G. Harap pihak digi dapat menyelesaiankan masalah ini. Sebelum saya mengambil tindakan untuk tidak menggunakan digi lagi. (bandar tenggara, johor)

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 383
Registered: ‎27-03-2020

Hi Amyharis. Mohon PM ke Inbox kami, sertakan nombor telefon dan alamat penuh lokasi untuk semakan lanjut. Terima kasih

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 4
Registered: ‎23-09-2020
Dah lama aku perhati. Makin lama makin slow line digi. Aku beli line mahal bukan nak dapatkan service macam hidup segan mati tak mahu. Digi dah untung besar, takkan internet pon nak kedekut. Aku beli internet bukan pakai air liur der. Kalau service macam haram, baik kau tutup je digi ni. Menyusahkan orang je dapat service macam bodoh ni. Apa apa hal kau roger je aku

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 68
Registered: ‎03-03-2020

Hi, kami minta maaf atas kesulitan yang anda alami. Sila report isu teknikal ini melalui aplikasi MyDigi. Log Masuk MyDigi>support>Network coverage. Bahagian teknikal kami mengambil tindakan yang sewajarnya. Anda boleh semak status kes ini di aplikasi MyDigi ya. Terima Kasih.

Highlighted

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 4
Registered: ‎23-09-2020
Ni aku repeat balik nak complain pasal internet slow macam cibai anak haram. Sembang promo la bagai tapi servis macam celaka. Orang cakap elok2 still takde perubahan, kena maki pon still sama gak. Macam celaka servis digi nii

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 3,794
Registered: ‎14-04-2015

haziqaqmal, Anda dah lakukan aduan seperti yang kami sarankan sebelum ini? Jika dah anda boleh ber kami kami nombor case anda agar kami boleh semak status laporan yang telah dilakukan itu? Tq.

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎08-10-2020
Hentikan servis friend finder