|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 2
Registered: ‎18-08-2021
Servis internet terlampau perlahan, boleh dikatakan takde fungsi langgan internet tapi line problem.

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 4,311
Registered: ‎14-04-2015

Stfatihah, jika anda perlukan bantuan untuk isu yang anda alami, mohon PM kami info selengkapnya ya

Highlighted

Re: aduan tentang servis digi

Contributor
Posts: 74
Registered: ‎01-08-2021

on 1st of August i just receive an SMS from Digi saying i have received my RM15 internet credit and RM15 is deducted from my balance,i did not subscribe to any internet plan and i have received the same SMS on July but it never deduct RM15 from my balance so i just ignored it but this time i just lost RM15 from something i never subscribe to,i want my money back and cancel the subscription.

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-10-2021
Kenapa saya tidak dapat terima pangilan dari orang lain dan hanya menerima voice mall sahaja..tapi saya dapat buat pangilan sama orang lain..

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 6,152
Registered: ‎10-04-2015

Hi Nisael. Kalau masih ada isu sama, PM (inbox) kami untuk semakan.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: aduan tentang servis digi

Member
Posts: 2
Registered: ‎29-10-2021

saya pengguna prepaid best p2p .. sepatutnya ada internet percuma 1GB 12-8 am ..selepas  masalah gangguan  line hari tu, saya punya 1gb 12-8am internet dah tiada.. notis pun tiada hilang macam tuu je.. saya  mahukan penjelasan..

Re: aduan tentang servis digi

Support
Posts: 6,152
Registered: ‎10-04-2015

azlan2000, PM (inbox) dan berikan nombor telefon untuk semakan.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!