|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Tak boleh topup

Member
Posts: 1
Registered: ‎10-03-2018

i bought prepaid topup  (7/3) but unfortunately bila nak topup, tak boleh, "voucher not found". Kenapa ya? Pls help me. 

 

Re: Tak boleh topup

[ Edited ]
Member
Posts: 14
Registered: ‎05-05-2017

I just top up 30 minutes ago via DiGi website. Try login to your DiGi account & click on your balance amount, it will pop-up a box with two options :

 

 

Reload Online

Reload via Coupon

Re: Tak boleh topup

Member
Posts: 1
Registered: ‎05-02-2020
Saya topup RM50 menggunakan Aplikasi MyDigi.
Tapi x masuk2. Padahal duit dlm ATM saya sudah dipotong..
Macam mana ya??

Re: Tak boleh topup

Support
Posts: 3,789
Registered: ‎14-04-2015

FatmaRachmayani, mohon PM kami nombor phone dan nama penuh anda untuk pengesahan dan semakan selanjutnya ke atas perkara ini, Tq.

Re: Tak boleh topup

Member
Posts: 1
Registered: ‎17-02-2020
Hi kenapa topup saya,nombor tidak dijumpai

Re: Tak boleh topup

Support
Posts: 4,959
Registered: ‎01-05-2015

Hawa1993, sila PM kami nombor siri voucher reload dan nombor telefon anda di <sini> untuk semakan lanjut ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: Tak boleh topup

Member
Posts: 1
Registered: ‎26-03-2020
Saya baru je topup tadi tapi tak masuk duit saya dekat akaun dah kena tolak tapi tak masuk jugak 01126739162

Re: Tak boleh topup

Support
Posts: 4,959
Registered: ‎01-05-2015

Ezadilasefia, jika reload masih belum dikemaskini, sila berikan kami maklumat berikut di <sini>:

No. telefon:
Jumlah reload:
Tarikh/masa:
Channel (ie:MyDigi app, online banking, voucher gores, stesen minyak etc): 

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: isian gagal tapi duit kat akaun bank da kene tolak ..

Member
Posts: 1
Registered: ‎16-04-2020
Sy topup rm100 melalui digi apps katanya gagal , tapi cek akaun bank duit da kene potong atas transaksi topup . Tp topup tak masuk2 .. macam mana ek ??

Re: isian gagal tapi duit kat akaun bank da kene tolak ..

Support
Posts: 4,959
Registered: ‎01-05-2015

Syasya88, jika reload masih belum dikemaskini sehingga sekarang, sila PM kami nombor telefon dan tarikh/masa reload di <sini> untuk semakan lanjut ya. TQ.

 

 

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!