|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

TALIAN DISEKAT

Member
Posts: 3
Registered: ‎14-05-2017
Please tolong aku 01151860792
Kena sekat ini
Highlighted

Re: TALIAN DISEKAT

Support
Posts: 1,914
Registered: ‎01-12-2016

Kami sudah balas PM anda, akatsuki1. Terima kasih. Smiley Happy

Highlighted

Re: TALIAN DISEKAT

Member
Posts: 1
Registered: ‎30-07-2017
limit 300 sekarang baru 150. .tak boleh nk beli intrnet. .cam mane nak buat
Highlighted

Re: TALIAN DISEKAT

Support
Posts: 2,667
Registered: ‎10-04-2015

Hi @ferdaus. Apa maklum balas yang anda terima apabila gagal untuk membeli internet tu ya?

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: TALIAN DISEKAT

Member
Posts: 1
Registered: ‎14-09-2017
nombor sy disekat..boleh tlg aktifkan tak ni nbr sy 01133044191
Highlighted

Re: TALIAN DISEKAT

Support
Posts: 1,714
Registered: ‎18-07-2017

Hi @01133044191 . Sila PM (inbox) kami di sini: https://goo.gl/ztUhcG untuk semakan lanjut. Terima kasih.

Highlighted

Re: TALIAN DISEKAT

Member
Posts: 5
Registered: ‎28-01-2019
Tolong buka sekatan saya
Highlighted

Re: TALIAN DISEKAT

Member
Posts: 5
Registered: ‎28-01-2019
Haii.. Digi saya minta tolongg niee.. Kenapaa talian saya d sekatt? Tidak dapat pakai app DIGI .. Tidakk dapat call orangg? Kenapa tuu?
Bolehh bantu saya untuk talian saya tidak di sekat.. Saya minta bantuann... Tolongg lhh saya... Hilangg kn sekatann tuu... Saya mahuu Digi saya tidak d sekatt..
Highlighted

Re: TALIAN DISEKAT

Member
Posts: 1
Registered: ‎04-04-2020
hai . kenapa nombor digi saya disekat ? saya mau buka mydigi pn tak bole . mau buat kol semua tak dapat . tolong saya buka sekatan digi saya please
Highlighted

Re: TALIAN DISEKAT

Member
Posts: 1
Registered: ‎29-04-2020

number digi saya kenapa disekat ya
saya sudah reload banyak untuk topup kat game land of angel tapi kenap talian saya disekat
ini number  +60108273812
dan number ini  +60108273819