|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Sim tamat tempoh

Member
Posts: 1
Registered: ‎20-12-2019
Hello.. sy terima msg pada 19/12 mengatakan esok sim card sy akan ditamatkan.. 20/12 sy nak reload to dh x dapat sebab line dh xde.. mcm mana sy nk aktifkan balik

Re: Sim tamat tempoh

Support
Posts: 5,054
Registered: ‎01-05-2015

Shakir8891, sila PM kami nombor telefon anda di <sini> untuk pengesahan status akaun dulu ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Sim tamat tempoh

[ Edited ]
Member
Posts: 1
Registered: ‎22-03-2020
Blihkah aktifkan balik sim saya .. nombor ni sgat penting untuk saya bnyak kerja nak buat dgan nombor nii

Re: Sim tamat tempoh

Support
Posts: 5,054
Registered: ‎01-05-2015

Vidi, sila PM kami nombor telefon anda untuk semakan status akaun dulu ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: Sim tamat tempoh

Member
Posts: 1
Registered: ‎29-11-2020
Hi,Boleh aktifkan nombor saya ni tak..01116850747

Re: Sim tamat tempoh

Support
Posts: 5,746
Registered: ‎10-04-2015

Hi Ain03. PM (inbox) kami untuk semakan ya. Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: Sim tamat tempoh

Member
Posts: 1
Registered: ‎16-12-2020
Hi Digi, mcm Mana nak aktifkan balik simkad ya,, dia kata dah Tamat tempoh, sya nak reload tapi Tak dpat pula. Tolong saya, no ni pentingg sangat2 sbb no ni say guna untuk urusan kerja dan hal2 lain. Ini no Saya, 0146728266

Re: Sim tamat tempoh

Support
Posts: 4,117
Registered: ‎14-04-2015

Satriani, mohon PM kami lokasi dan nama penuh anda untuk semakan dan bantuan selanjutnya ke atas perkara ini. Tq.

Re: Sim tamat tempoh

Member
Posts: 1
Registered: ‎03-02-2021
Hai..boleh tolong saya? No Saya 0166208297 telah disekat..boleh ke saya nak aktifkan semula no tu tanpa perlu ke center..sebab tgh pkp..susah nak lepas roadblock..plus no ni sangat penting untuk urusan kerja Saya..tolong saya boleh..tq.

Re: Sim tamat tempoh

Support
Posts: 650
Registered: ‎06-12-2019

Hai. Sila PM kami untuk semakan lanjut ya. TQ. Smiley Happy