|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: RM35 Unlimited 3mbps+Unlimited Call

Support
Posts: 646
Registered: ‎30-05-2019

Hi Rajsharon, please PM to our Inbox if your any inquiry at our Digi Product and services so we can assist you further. Thank You

Re: RM35 Unlimited 3mbps+Unlimited Call

Member
Posts: 1
Registered: ‎28-11-2020
Mana sudah unlimited rm35 3mbps

Re: RM35 Unlimited 3mbps+Unlimited Call

Support
Posts: 272
Registered: ‎06-12-2019

Adakah anda merujuk kepada promo Box Of Surprises Internet Unlimited 35? Jika ya, untuk makluman anda, tawaran yang ditawarkan di bahagian Box of Surprises adalah berbeza bagi setiap pelanggan kami kerana ia bergantung kepada corak penggunaan dan jumlah yang anda belanjakan untuk akaun anda itu. Boleh semak di MyDigi app dari masa ke semasa. Terima kasih.
 

Re: RM35 Unlimited 3mbps+Unlimited Call

Member
Posts: 1
Registered: ‎08-12-2020
pelan ni hanya akan keluar berdasarkan corak penggunaan dan perbelanjaan pelanggan sebelumnya kan? i've been using this plan like forever. tapi tak sampai seminggu lepas my plan expired. pelan ni dah hilang dari My Box Of Surprise. please make it permanent. saya suka guna yang tu. memang saya always beli data yang rm30 keatas

Re: RM35 Unlimited 3mbps+Unlimited Call

Support
Posts: 4,349
Registered: ‎01-05-2015

Terima kasih untuk maklumbalas yang diberikan, rikatoka :-)

Tawaran pakej internet dari Box Of Suprise akan dikemaskini dari masa ke semasa. Tak semestinya akan dapat pakej yang sama sepanjang masa. Tawaran juga mungkin akan berbeza dengan pengguna yang lain. 

 

Harap anda akan terus beri sokongan supaya kami dapat tawarkan pakej promosi yang lebih menarik pada masa akan datang ya :-)

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: RM35 Unlimited 3mbps+Unlimited Call

Member
Posts: 1
Registered: ‎10-12-2020

why dont just buat permanent je pakej tu macam telco lain?

Re: RM35 Unlimited 3mbps+Unlimited Call

Support
Posts: 4,349
Registered: ‎01-05-2015

We value your feedback, Akiraaaa. Should there be any changes with the offering we will keep the info updated at Digi official website or MyDigi app ya  😊 TQ

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: RM35 Unlimited 3mbps+Unlimited Call

Member
Posts: 1
Registered: ‎11-12-2020
I want to subscribe this package

Re: RM35 Unlimited 3mbps+Unlimited Call

Support
Posts: 2,327
Registered: ‎01-12-2016

RM35 Unlimited Internet is one of our "Box Of Suprise" offers and it will change from time to time. So faster grab it fast while the offer available in your Mydigi ya. TQ.
 

Re: RM35 Unlimited 3mbps+Unlimited Call

Member
Posts: 1
Registered: ‎28-12-2020
Can you make the RM35 Unlimited 3mbps+Unlimited Call as parmenent plan for us.