|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: RM15 free credit Jaringan Prihatin

Member
Posts: 14
Registered: ‎25-05-2021
kuantan

Re: RM15 free credit Jaringan Prihatin

Support
Posts: 890
Registered: ‎30-05-2019

Hi abdillah3, Jika anda ada sebarang pertanyaan mengenai produk atau servis Digi, mohon PM ke inbox kami  supya kami boleh bantu lanjut ya. Terima kasih

 

RM15 free credit Jaringan Prihatin

Member
Posts: 6
Registered: ‎28-07-2021
601116156524

Re: RM15 free credit Jaringan Prihatin

Member
Posts: 1
Registered: ‎31-07-2021
What a trash punye Jaringan Prihatin, takde sapa nak beli internet RM30 ke atas SEMATA-MATA nak tebus Jaringan Prihatin RM15 BODOH ni, baik tak payah bagi, nak tebus kene beli dulu, macam cilake, siapa je beli data setiap bulan? Sekarang orang duduk rumah, gune wifi BODOH, orang dah bayar wifi buat ape org nak beli data Digi RM30 ke atas setiap bulan? JARINGAN PANTAT PRIHATIN

Re: RM15 free credit Jaringan Prihatin

Support
Posts: 5,760
Registered: ‎10-04-2015

Azzyreen6, Jaringan Prihatin adalah subsidi untuk melanggan salah satu dari pakej-pakej yang disenaraikan. Kalau ada sebarang perubahan dengan tawaran, kami akan ubah info yang ada. TQ

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: RM15 free credit Jaringan Prihatin

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-08-2021
Claim free credit 01131788980

Re: RM15 free credit Jaringan Prihatin

Support
Posts: 2,964
Registered: ‎01-12-2016

Two options to choose from: RM180 rebate for free internet credit or subsidy for a device. If you have selected the device subsidy, then you will not eligible to receive the free internet rebate ya, MohdMisran. Thanks.

Re: RM15 free credit Jaringan Prihatin

Member
Posts: 1
Registered: ‎04-08-2021
maisarah5532

Re: RM15 free credit Jaringan Prihatin

Member
Posts: 2
Registered: ‎06-08-2021
Hai..sy tak faham dan mcamana Rm15 free kredit jaringan prihatin ...apa perlu sy buat jika sy sdah dapat kredit tu

Re: RM15 free credit Jaringan Prihatin

Member
Posts: 2
Registered: ‎06-08-2021
Hai..sy tak faham dan mcamana Rm15 free kredit jaringan prihatin ...apa perlu sy buat jika sy sdah dapat kredit tu