|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: PORTING OUT FROM DIGI

Member
Posts: 11
Registered: ‎20-11-2020
Semalam saya sudah mendapat mesej dari Digi untuk permintaan port out. Saya sudah reply ' Y ' dan saya juga terima mesej permintaan sdg diproses. Tapi hari ini digi hantar mesej mengatakan " sorry your request is rejected . One or more phone lines not reply to our SMS validation.
So how ?

Re: PORTING OUT FROM DIGI

Member
Posts: 1
Registered: ‎05-01-2021
Hello..saya sudah 2 kali buat poting out from digi tapi tidk berjaya.

Re: PORTING OUT FROM DIGI

Support
Posts: 383
Registered: ‎27-03-2020

Hi Farhan951. Mohon PM ke Inbox kami, sertakan nombor telefon dan nama penuh untuk semakan lanjut. Terima kasih.

Re: PORTING OUT FROM DIGI

Member
Posts: 8
Registered: ‎04-01-2021
Mintak tolong selesaikan.. Nk port out
Muhammad danieal bin jantan
0139169168

Re: PORTING OUT FROM DIGI

Support
Posts: 383
Registered: ‎27-03-2020

Hi mvd3dline. Mohon PM ke Inbox kami, sertakan nombor telefon dan nama penuh untuk semakan lanjut. Terima kasih.

Re: PORTING OUT FROM DIGI

Member
Posts: 8
Registered: ‎04-01-2021
Muhammad danieal bin jantan
0139169168..
X perlu pm.. Kalau nk menyusahkan org.. Nmpk sgt digi ni x bg org port out.. Dh dua kali buat.. Ni prepaid bkn postpaid..

Re: PORTING OUT FROM DIGI

Support
Posts: 483
Registered: ‎06-12-2019

Kami perlu anda untuk PM (Inbox) kami bagi membuat semakan lanjut. Segala kesulitan amat dikesali. Terima kasih. 

Re: PORTING OUT FROM DIGI

Member
Posts: 8
Registered: ‎04-01-2021
Dari telco lain masuk telco digi.. Ada smpai berhari2? Msuk kawasan bandar pn speed slow, coverage teruk.. Sbb tu aku nk keluar.. Klu telco ni bgus x de org nk keluar.. Indah khabar dari rupa

Re: PORTING OUT FROM DIGI

Member
Posts: 8
Registered: ‎04-01-2021
Buat malu je..kutuk dgn budak umobile.. Line depa 4g..aku pkai line H+.. TU PN BYK STUCK. X MALU KE? NK HOLD?

Re: PORTING OUT FROM DIGI

Member
Posts: 8
Registered: ‎04-01-2021
Dah pm pn.. Die die balas.. Malu lh skit.. Ni pn nombo asal clcom x de sesusah digi.. Lahanat pnye telco