|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Nak tukar digi kepada telco lain

Member
Posts: 2
Registered: ‎23-12-2020
Dua kali kena reject. Nak kena call jugak ke? Tolong permudahkan urusan saya hmmm saya nak tukar telco lain. Dah lama dgn digi tapi nak kekal dgn no lama ke telco yg lain. Please someone reply me ASAP!

Re: Nak tukar digi kepada telco lain

Member
Posts: 1
Registered: ‎23-12-2020
Same here nak tukar kpd telco lain dah kena reject byk kali

Re: Nak tukar digi kepada telco lain

Member
Posts: 1
Registered: ‎13-01-2021

saya pun dh kena reject 2x...apa tah masalah digi ni. xde solution langsung wlpun dh call.

Re: Nak tukar digi kepada telco lain

Anonymous
Posts: 0

Hai. Boleh PM kami untuk bantuan atau semakan lanjut. TQ. 

Re: Nak tukar digi kepada telco lain

Member
Posts: 2
Registered: ‎17-01-2021
Saya pun dah 2x call tpi digi tak luluskan pertukaran ke telco lain. Tolong lah mudahkan urusan. Takkan nk kena call lagi

Re: Nak tukar digi kepada telco lain

Support
Posts: 6,144
Registered: ‎10-04-2015

Hi Hnisya. Hantarkan semula permohonan dan kalau masih ditolak, PM (inbox) kami untuk semakan.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: Nak tukar digi kepada telco lain

Member
Posts: 11
Registered: ‎10-01-2021
Saya dah hantar permohonan tetapi ditolak. Saya dah hantar mesej peribadi kepada salah seorang admin digi tapi sehingga sekarang masih belum ada maklumbalas.

Re: Nak tukar digi kepada telco lain

Member
Posts: 2
Registered: ‎17-01-2021
Kenapa reject lagi?

Re: Nak tukar digi kepada telco lain

Member
Posts: 11
Registered: ‎10-01-2021
Nampak gaya, bantuan digi tidak begitu membantu. Lapor ke suruhanjaya komunikasi je la. Terima kasih Digi.

Pertukaran telco digi ke telco lain

Member
Posts: 2
Registered: ‎12-05-2021
Sila bantu saya untuk urusan pertukaran telco, sangat memerlukan bantuan, semoga yang membuat akan dipermudahkan urusannya jua