|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
Accepted Solution

Mcm mna nak share topup dgn no digi yg lain

Member
Posts: 3
Registered: ‎10-07-2018
Handfone bukan smartfone.. Handfone biasa nak transfer kredit ke no digi yg lain mcam mna
Highlighted

Re: Mcm mna nak share topup dgn no digi yg lain

[ Edited ]
Support
Posts: 4,008
Registered: ‎01-05-2015

*128# >> My Account >> Talktime Services >> Talktime Transfer.


Fariza19915 boleh dial kod ini untuk transfer kredit ke nombor Digi yang lain. Pastikan salah seorang (penerima atau penghantar) tidak menggunakan plan Prepaid Easy, Prepaid LiVE, Prepaid Smart Plan ataupun Smart Prepaid. Ini adalah antara plan Prepaid yang tidak diberikan servis Talktime Transfer ya. Untuk semakan plan, boleh dial *128# > Akaun Saya > Pelan Panggilan.


Anda juga boleh share menggunakan MyDigi App. Klik di sini untuk langkah-langkahnya.

Diharap ini membantu (•‿•)

 

Handfone bukan smartfone.. Handfone biasa nak transfer kredit ke no digi yg lain mcam mna
Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Share topup ke nombor digi di indonesia

Member
Posts: 4
Registered: ‎20-11-2018
Mcm mna nak share topup dgn no digi di indonesia
Highlighted

Re: Share topup ke nombor digi di indonesia

Community Manager
Posts: 8,676
Registered: ‎20-04-2015

@Wenqiexin wrote:
Mcm mna nak share topup dgn no digi di indonesia

Cara yang sama juga. Tapi pastikan pelan anda dan rakan anda mematuhi keperluan yang dinyatakan oleh Digi_Kobi.


Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Avoid getting scammed with bogus Digi promotionsFake Facebook Scam Announcements
Highlighted

Re: Share topup ke nombor digi di indonesia

Member
Posts: 4
Registered: ‎20-11-2018
Dari semalam jawapan yang sama dibagi sila cuba lagi
Highlighted

Re: Share topup ke nombor digi di indonesia

Support
Posts: 4,008
Registered: ‎01-05-2015

Kami dah balas PM anda. Sila semak dulu ya, Wenqiexin. TQ.

 

Dari semalam jawapan yang sama dibagi sila cuba lagi
Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: Mcm mna nak share topup dgn no digi yg lain

Member
Posts: 4
Registered: ‎25-01-2019
Erm tpi xde talktime transfer kt fon ni
Highlighted

Re: Mcm mna nak share topup dgn no digi yg lain

Support
Posts: 4,008
Registered: ‎01-05-2015

Cuba dial *128# > My Account > Call Plan, dan check plan apa yang digunakan sekarang, Syah771. Plan Prepaid Easy, Prepaid LiVE, Prepaid Smart Plan & Smart Prepaid tidak ditawarkan dengan servis Talktime Transfer ini samada sebagai penghantar atau penerima kredit. Jika bukan menggunakan salah satu dari plan yang disenaraikan, pastikan akaun Prepaid dah aktif lebih dari 90 hari untuk nampak pilihan ini. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

macam mne nak tengok baki data ?

Member
Posts: 1
Registered: ‎05-03-2019
tak tahu nak tengok baki data selepas update baru ni
Highlighted

Re: macam mne nak tengok baki data ?

Support
Posts: 2,498
Registered: ‎10-04-2015

Selamat petang. Info ada pada muka surat pertama selepas dah log masuk. Skrol ke bawah dan baki/penggunaan data ada dalam menu 'Internet'.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!