|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Masalah isian semula melalui m2u

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-03-2020
Semlm sy melakukan isian semula melalui m2u tp hingga kini digi masih belum menerima bayaran itu
Highlighted

Re: Masalah isian semula melalui m2u

Support
Posts: 4,238
Registered: ‎01-05-2015

Aswadee, sila PM kami nombor telefon anda dan jumlah isian semua di <sini> jika baki kredit masih belum dikemaskini sehingga sekarang. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: Masalah isian semula melalui m2u

Member
Posts: 1
Registered: ‎20-03-2020
I beli digi "prepaid topup with pin" $10 guna m2u abang saya dan Recipient mobile number letak nombor telefon abang saya maxis 0173838114.. abang saya masih tidak dapat msg untuk dapat pin topup digi tersebut, kenapa? Macam mana nak dapatkan pin topup tu.. cek di m2u history pun tiada pin topup.
Highlighted

Re: Masalah isian semula melalui m2u

Support
Posts: 3,198
Registered: ‎10-04-2015

Hi Kank. Kalau masih tak dapat, anda perlu hubungi terus pihak bank sebab top up tersebut sepatutnya datang terus dari mereka ya. Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: Masalah isian semula melalui m2u

Member
Posts: 2
Registered: ‎21-04-2020

Saya melakukan isian semula melalui m2u, namun belum dkredit kn ke acc saya

Highlighted

Re: Masalah isian semula melalui m2u

Member
Posts: 2
Registered: ‎22-04-2020
Hi, saya isi topup semalam rm30 memalui web digi terus ke maybank2u.. Masalahnya topup tk masuk. Tp duit dekat maybank dh kena tolak rm30. How ah?
Highlighted

Re: Masalah isian semula melalui m2u

Member
Posts: 2
Registered: ‎22-04-2020
Hi, saya isi topup semalam rm30 memalui web digi terus ke maybank2u pada malam 21/4/2020 tp smpi skrg topup tk masuk. duit dekat maybank dh kena tolak rm30. Mcm mana?
Highlighted

Re: Masalah isian semula melalui m2u

Support
Posts: 2,203
Registered: ‎14-04-2015

ainsera, jika amount masih belum dikreditkan sehingga kini, mohon inbox kami nama penuh dan nombor phone anda untuk semakan ya. Dah semak dengan Maybank status isian semula yang dilakukan itu? Tq.

Highlighted

Re: Masalah isian semula melalui m2u

Member
Posts: 1
Registered: ‎25-04-2020
saya ada membuat topup no digi saya pada 26/3/2020 rm15 melalui maybank2u tetapi masih tidak masuk ke akaun digi saya topup tu. saya ade membuat aduan ke digi support melalui telefon dan mereka minta saya emel bukti pembayaran. saya da emelkan tetapi masih tidal masuk duit tersebut. tolong saya selesaikan masalah ini
Highlighted

Re: Masalah isian semula melalui m2u

SuperUser
Posts: 1,714
Registered: ‎18-07-2017

Hai syafiq812. Sila PM (inbox) kami nombor telefon anda di sini: https://goo.gl/ztUhcG untuk semakan lanjut. Terima kasih.