|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 7
Registered: ‎16-06-2020

Salam digi_sha ,

 

mcm mn dgn problem yang kitorang  bg tau kat sini ..

diam jer ...  ada solution tak?

Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Support
Posts: 1,798
Registered: ‎14-04-2015

ZM_TRADER, kami masih menunggu PM anda, Sertakan sekali nombor phone anda dan maklumat lengkap isu yang anda hadapi untuk bantuan selanjutnya

Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 7
Registered: ‎16-06-2020

Salam Digi_Sha ,

 

Alhamdulillah , selepas saya PM  dan bg detail information ,  setakat pagi ni , kredit saya tidak lagi dipotong .

 siapa yg ada masalah yg sama sila PM Digi_Sha ya ...

 

TQVM  Sha ...

Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 2
Registered: ‎01-07-2020
mohon ambil tindakan yaa,sy masukkan topup rm 30 dan hanya guna rm 15 sebulan tapi tau tau baki dah tinggal rm 4 macam tu saja,ada masalah ke sedangkan sy tak beli apa ii pun
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 2
Registered: ‎01-07-2020
tolong reply mesej saya,!
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 3
Registered: ‎05-07-2020
Saya ada masalah dengan simkad digi ni selalu kena potong kredit rm4.00 oleh 39088,tolonglah..macam mana nak pulihkan iah semula.. Dah dua kali dah dia aambil habis kredit saya baru isi 10ringgit tolonglah digi..
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 3
Registered: ‎05-07-2020
Saya ada masahalah dengan kredit saya selalu kena potong,tadi ada mesej dari no 39088 kah x silap 30988 hantara itulah.. Saya sampai panik saya senarai hitam kan nombor tu.. Semua mesej hilang saya tak dapat nak buktikan,saya baru isi rm5 dah kena potong 4 ringgit sedangkan saya belum langgan apa" lagi!.tolong lah pihak digi..,mungkin nilai tu terlalu kecil utk anda tetapi bagi saya iahnya besar.. Takkanlah setiap kali isi dia ambil.. Dlm sebulan saya isi.. Dah berapa dpt..!and setiap kali dia tarik kredit mesti ada yg yg terdwonlod pic entahlah apa ..tolonglah pihak digi setelkan hal ni.. Saya pun bukan org kaya kalau hari-hari ktedit saya diambil.. Boleh bankrap saya bgini.. Sudhlah miskin saya ni tambh miskin lagi oleh digi.. Sedih! Knpalah hdup ni tak adil... Saya nak responnya secepat mungkin respon anda membuat kan saya tenang seketika saya nak setelkan hal secepat mungkin.. Please!
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 1
Registered: ‎18-05-2020
Kenapa kena potong? Tak adillah. Kesian mak ayah aku bagi duit suh belajar online tiberrrr pulak kena makan top up. Rasa cam nak g boikot je digi ni.. Sat gih aku jugak yg mengamuk depan compony telco.
RM4.00:Video


Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 7
Registered: ‎16-06-2020

Salam  jeslyna ,

 

Sila  taip STOP ALL  , send  kpd  30988 .

Kalau tak berjaya juga , sila pm  Digi_sha  .  Insyaa Allah sha dpt membantu .  Sila bg no. phone dan lain2 maklumat yang difikirkan perlu .

Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 7
Registered: ‎16-06-2020

Silap , send kpd no yg anda berikan iaitu  30988 .