|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 7
Registered: ‎16-06-2020

sorry ...  silap taip  39088

Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Support
Posts: 4,130
Registered: ‎01-05-2015

Aisy00, sila PM nombor telefon anda di <sini> untuk bantuan lanjut ya. TQ.

 

Kenapa kena potong? Tak adillah. Kesian mak ayah aku bagi duit suh belajar online tiberrrr pulak kena makan top up. Rasa cam nak g boikot je digi ni.. Sat gih aku jugak yg mengamuk depan compony telco.
RM4.00:Video

 
Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 1
Registered: ‎09-07-2020
Aku geram sngt kredit aku sllu kena potong rm4 isi rm10 yg tinggal rm6..padahal aku blum langgan apa2 data internet lagi.. tkpe lh klw dia ada sendiri sms ni lansung takda..trus potong bodoh tul lh stress aku takpe lh klw aku ni keje senang ni tak adoyy
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Support
Posts: 2,019
Registered: ‎01-12-2016

Ada dapat SMS tak bila kredit ditolak, Frhnh? Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl) kami nombor telefon untuk semakan lanjut ya. TQ.

Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

[ Edited ]
Member
Posts: 1
Registered: ‎17-07-2020
cek nom saya...saya tak subsribed ape pun....tibe tibe credit saya ditarik...dah dekat berapa ringit dah kena tarik.....saya geram sampai nak tukar nom lain dah nih....please do something.....saya stress baru je masukk topup dah tinggal rm 1 dah.....tak sampai nak langgan pum duit dah habis
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 1
Registered: ‎20-07-2020
Tak tahu kenapa tapi kredit asyik kena potong. SMS tak datang pun tapi everytime saya isi kredit RM5DIGI, mesti hilang terus kredit tu. Paling selalu sampai RM4 hilang. Bila check balance, tinggal RM0.02 jer. Saya takut kalau nombor digi saya ni kena scam or hack ke, apa ke. Tapi tolong ambik tindakan. Kalau benda nih jadi lagi, saya akan pakai nombor lain dan bukannya *DIGI. Tolong ambil tindakan sebelum ada lagi orang lain yang salah faham. Dan sekarang, dah kali ketiga kena.....
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Support
Posts: 2,842
Registered: ‎10-04-2015

Hi Izza68. Kami cadangkan supaya anda semak dulu butiran caj melalui akaun MyDigi anda (versi web) di bahagian Usage >> View Itemised Usage. Butiran caj akan dihantar ke emel dan kalau ada caj yang anda tak faham, boleh semak semula dengan kami. Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 3
Registered: ‎01-07-2020
Vivo y15
Kredit selalu kene potong...sye topup rm5 ...lpstu lnggan internet rm1.50 utk 2 hari ...lpstu tgk ii esok kene potong rm3....selalu sgt kene potong
Cth:RM3.00:http://s.5sys.com/dui25 - Kingdom
Drpd 38838
Sye hrp dpt selesaikan jugak lah mslh ni
Asyik kene potong je...
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Support
Posts: 2,842
Registered: ‎10-04-2015

Hi Qrtl. Itu bukanlah servis dari kami. Hantarkan SMS STOP ALL ke 38838 untuk membatalkan langganan. Harap ia membantu. Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: Refund

Member
Posts: 1
Registered: ‎24-08-2020
macam mana kita nak dapat balik dari duit yang kena tolak lepas kita dah henti langgan internet?