|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 1
Registered: ‎12-11-2019
Hi admin Digi,

Says mewakili emak saya, seorang digi prepaid user. Kreditnya selalu dipotong. Sedangkan dia tidak pernah subscribe apa2. Ada dapat 1 msg konfigurasi yang mengatakan dia berjaya melanggan MMS internet dari no 20000. Harap pihak digi dpt membantu..Ini no emak saya utk reference pihak digi. 0149178755

Terima kasiih.
Highlighted

Re: Re:Kena ambil kredit rm3 /rm2 send stop tapi tak boleh .

Member
Posts: 2
Registered: ‎19-05-2020
pm sy..no sy kne tarik topup.0168235690
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 1
Registered: ‎24-05-2020
Kenapa selalu kena potong kredit dgn nomber yg berbeza..hanya 5 digit nomber sahaja..selalu kena potong Rm4.00 yg mereka snd untuk TAC
Kenapa ek? Help me to solve this problem
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-06-2020
kenapa kredit saya selalu dipotong 3 ringgit . sedangkan saya takde buat apa apa pinjaman kredit
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Support
Posts: 2,014
Registered: ‎01-12-2016

Ada dapat SMS tak bila kredit ditolak, ? Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl) kami untuk semakan dan bantuan lanjut. Terima kasih.

Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 2
Registered: ‎02-06-2020
Kenapa saya beli data cuma rm 1 ringgit tiba2 bila saya tengok keesokan harinya ade kredit saya tolak 3 ringgit bende ni selalu terjadi selepas keluar gambar ini:-
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 2
Registered: ‎02-06-2020
Kenapa selalu kena potong kredit 3 ringgit padahal tidak langgan mana Internet saya cuma langgan Internet 1 ringgit sahaja
Saya dpt kesan ade satu mesej keluar lepastu dia tolak kredit saya lihat gambar screen shot saya
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 1
Registered: ‎14-05-2020
saya pun dapat nombor dri 3XXXX . habis kredit topup saya ditolak . saya harap pihak digi dpat selesai kan masalah ni.
Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Support
Posts: 2,014
Registered: ‎01-12-2016

Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl) kami nombor telefon anda untuk semakan lanjut. TQ.

Highlighted

Re: Kena potong kredit selalu

Member
Posts: 1
Registered: ‎03-06-2020
Tolong saya bagaimana mahu selesaikan masalah tersebut