|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Information to digi about got hacker stealing digi line and selling for other user

Member
Posts: 3
Registered: ‎28-04-2017
Disini saya ingin melaporkan kecurian internet celcom oleh pihak yang tidak bertanggunjawab....mereka mencuri line celcom menggunakan fb walla 40gb dan menjual internet melalui telegram...dengan langgan fb walla serta file hacker yang yang mereka jual pengguna mampu mengunna internet dengan kelajuan tinggi dan tanpa had internet selama sebulan seperti ikut tarikh file para2 hacker itu jual....harap pihak celcom dapat membanteras dan mendakwa mereka ke muka pengadilan...dan saya juga celcom menghantar pemantau ke telegram untuk memantau aktiviti para2 hacker ini nama dan channel2 hacker 1)@TBoGTTrik admin @TBoGT 2)@SHAREitToEveryone admin@Imprevious @FlashCloud admin @Karl09 @Maintance @aramiti @BERGEDEL @aramaiti85 @pr_Aiman this all hacker and they chanell
Highlighted

Re: Information to digi about got hacker stealing digi line and selling for other user

SuperUser
Posts: 607
Registered: ‎05-08-2015

@Digihelper wrote:
@Disini saya ingin melaporkan kecurian internet celcom oleh pihak yang tidak bertanggunjawab....mereka mencuri line celcom menggunakan fb walla 40gb dan menjual internet melalui telegram...dengan langgan fb walla serta file hacker yang yang mereka jual pengguna mampu mengunna internet dengan kelajuan tinggi dan tanpa had internet selama sebulan seperti ikut tarikh file para2 hacker itu jual....harap pihak celcom dapat membanteras dan mendakwa mereka ke muka pengadilan...dan saya juga celcom menghantar pemantau ke telegram untuk memantau aktiviti para2 hacker ini nama dan channel2 hacker 1)@TBoGTTrik admin @TBoGT 2)@SHAREitToEveryone admin@Imprevious @FlashCloud admin @Karl09 @Maintance @aramiti @BERGEDEL @aramaiti85 @pr_Aiman this all hacker and they chanell

celcom or Digi?

If this reply is helpful, don't forget click the THIS IS HELPFUL button. Smiley Happy
Highlighted

Re: Information to digi about got hacker stealing digi line and selling for other user

Member
Posts: 2
Registered: ‎11-11-2017
kau report kau juga nak pakai juga..negara lain internet bukan macam siput babi lmbap nak mati..sini je pelik aku tengok..ko report apa yg ko dapat ada reward macam bugcrowd bagi..senang cite depa tak ada nak buat kalau internet lmbap nak mati..lain kali pihak digi or celcom ke maxis pikirkan yg terbaik utk pengguna bukan terbaik naikkan harga langganan apa tapi internet macam b**i cilaka