|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: How do I re-activate Suspended Digi?

Contributor
Posts: 42
Registered: ‎16-02-2021
Macam mana cara nak menyelesaikan nya , Saya betul terkesan , Saya suka suka selidik tanpa tahu apa kesan nya . Tapi semenjank saya daftar email iCloud dgn gmail . Banyak benda berlaku . Apa perlu saya buat . Saya bkn .org senang buat apa saya nak scam org

Re: How do I re-activate Suspended Digi?

Contributor
Posts: 42
Registered: ‎16-02-2021
Saya betul runsing sekarang

Re: How do I re-activate Suspended Digi?

Support
Posts: 3,433
Registered: ‎14-04-2015

thelast, jika ada apa - apa isu berbangkit anda boleh kemukakan melalui PM ya. Mohon jangan lakukan post berulang kerana sistem akan melakukan sekatam secara automatik Smiley Sad

Re: How do I re-activate Suspended Digi?

Contributor
Posts: 42
Registered: ‎16-02-2021
Yes saya da lama pakai no ni kerap bertukar email atas no sampai Saya pun tak tahu apa kesan dan kesalahan nya . Saya betul2 perlu kan bantuan saya sangat terkesan

Re: How do I re-activate Suspended Digi?

Contributor
Posts: 42
Registered: ‎16-02-2021
Baik puan saya betul betul terkesan dengan apa yang berlaku . Saya cuba nak beri penjelasan pada pihal digi digi . Saya cuma tak tahu cara mana utk menjelaskan

Re: How do I re-activate Suspended Digi?

Contributor
Posts: 42
Registered: ‎16-02-2021
Pakai no lama atau no baru

Re: How do I re-activate Suspended Digi?

Contributor
Posts: 42
Registered: ‎16-02-2021
muhammmad akhir bin wahid
+60173502659

Re: How do I re-activate Suspended Digi?

Contributor
Posts: 42
Registered: ‎16-02-2021
Muhammad Akhir bin wahid
+60173502659

Re: How do I re-activate Suspended Digi?

Support
Posts: 4,849
Registered: ‎01-05-2015

thelast, sila PM kami di <sini> untuk bantuan lanjut mengenai akaun ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: How do I re-activate Suspended Digi?

Member
Posts: 1
Registered: ‎03-03-2021
Macam mane nk aktifkan balik no digi saya 011-16447873