|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Digi prepaid next memang tak ada untuk tranfer ke no digi lain.try ngan my digi app pun tak boleh.

Member
Posts: 4
Registered: ‎08-02-2021
Guna umb pun tak boleh jg.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Re: Digi prepaid next memang tak ada untuk tranfer ke no digi lain.try ngan my digi app pun tak b...

Support
Posts: 4,305
Registered: ‎10-04-2015

Hi Apinqkazu81. Dah berapa lama dah guna nombor tu? Kalau lebih dari 3 bulan, PM (inbox) kami untuk semakan.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: Digi prepaid next memang tak ada untuk tranfer ke no digi lain.try ngan my digi app pun tak b...

Member
Posts: 4
Registered: ‎08-02-2021
Saya dah guna no digi ni dah 4tahun...
Saya ubah plan ke digi next bulan febuary.
Mcm giveup dah nak guna digi.
Beli data highspeed rasa rugi.
2tahun guna lancar coverage selepas 2tahun mmg slow sgt..
😂😂😂😂