|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Digi Scam Saya Ke Ni

[ Edited ]
Member
Posts: 3
Registered: ‎14-05-2020
Salam sejahtera,saya minta pihak digi sekat atau padam nombor ni yang mengganggu dan memotong kredit saya,padahal saya tak register apa2 pun dari pihak digi,yang ada cuma internet unlimited ja yang saya beli Setiap 24jam pihak digi akan potong kredit saya, saya mohon sangat2 pihak digi sekat atau padam nombor ni, jangan memotong kredit saya lagi.ok salam sejahtera.

Re: Digi Scam Saya Ke Ni

Member
Posts: 14
Registered: ‎18-04-2019

Maaf mengganggu. Boleh tak register ke digi website dan masuk ke account dan view itemised usage? nanti ada bill yangtunjukan semua benda yang toiak kredit dan saya nak tahu benda ni yang sama dengan digi news subscription. Sebab hari ni hilang RM 5. Semua hilang 3 minggu lepas lebih RM 20 dari digi news subscription.

Re: Digi Scam Saya Ke Ni

Member
Posts: 3
Registered: ‎14-05-2020
Cik Boleh bagi alamat website tu tak, saya tak tahu, alamat website Digi tu, yang cik katakan tu,ni saya sertakan nombor telefon saya yang dipotong kredit nya dari scam ni, saya tak boleh tahan la cik, sebulan rm8 dia potong,dah LA musim pkp ni susah nak cari duit,,0165087153...

Re: Digi Scam Saya Ke Ni

Support
Posts: 830
Registered: ‎18-11-2016

Hi khariul760123, kami boleh bantu untuk semakan lanjut. Harap anda boleh bagikan nombor telefon dan nama penuh anda melalui PM ya. TQ 

Re: Digi Scam Saya Ke Ni

Member
Posts: 3
Registered: ‎14-05-2020
Nama saya=Khariul Nizam Bin Ahmad,,,Nombor Fon,,,,0165087153

Re: Digi Scam Saya Ke Ni

SuperUser
Posts: 1,714
Registered: ‎18-07-2017

Hai khariul760123. Sila hantarkan mesej ke inbox kami untuk bantuan lanjut.

Re: Digi Scam Saya Ke Ni

Member
Posts: 1
Registered: ‎23-05-2020
tiap kali reload,mesti kredit akan di potong dlm rm1.++..potongan apa tu???tkn digi nak scam..sa pun penguna lama digi jg..harap dpt respon cepat..tq

Re: Digi Scam Saya Ke Ni

Support
Posts: 2,219
Registered: ‎01-12-2016

Ada dapat SMS tak bila kredit ditolak, randyhenry? Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl) kami untuk semakan dan bantuan lanjut. Terima kasih.