|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: CARA aktifkan card digi sudah mati

Support
Posts: 3,910
Registered: ‎01-05-2015

Angel3, sila PM kami nombor telefon anda di <sini> untuk semakan status akaun dulu ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Member
Posts: 1
Registered: ‎20-01-2020
Saya membeli sim kad prepaid live, orang kedai itu kata perlu daftar sendiri, boleh saya tahu bagaimana cara untuk daftar???
Highlighted

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Support
Posts: 343
Registered: ‎30-05-2019

Hi 13Puteri, Anda boleh melawati Digi Store yang terdekat kami untuk mendaftarkan kad SIM baru anda, mohon semak lokasi Digi Store di pautan ini: - https://www.digi.com.my/digi-store > tapis Digi Store sahaja. Terima kasih.

Highlighted

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Member
Posts: 2
Registered: ‎11-04-2020
saya membeli sim secara online sudah beberapa hari namun ia baru smpai dan masih belum didaftarkan lagi. tolong daftarkan untuk saya 0163494453
Highlighted

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Support
Posts: 1,532
Registered: ‎18-07-2017

Hai naim7666. Talian telah diaktifkan.

Highlighted

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Member
Posts: 1
Registered: ‎15-04-2020
01136886136
Daftar simkad
Bavaneswary a/p chandrasegaran
Highlighted

sim card tak active pun

Member
Posts: 2
Registered: ‎21-04-2020

saya baru beli sim card, kenapa stll tak active ya nombor . dah purchase internet but still tak boleh guna. anyone ?

Highlighted

Re: sim card tak active pun

Member
Posts: 2
Registered: ‎21-04-2020

011 36924066 tolong sesiapa aktifkan adeh 

Highlighted

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Member
Posts: 1
Registered: ‎23-04-2020
Hai. Time2 PKP ni boleh pula kena tipu dengan seller sim digi. I baru perasan yang dia tak minta ic i untuk daftar sekali. Macam mana i nak activekan number ni selain pergi outlet ya? Nak pakai number ni. Urgent.
Highlighted

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Member
Posts: 2
Registered: ‎09-05-2020
wan amirul