|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Support
Posts: 383
Registered: ‎27-03-2020

Hi Nurulnaelly. Mohon PM ke Inbox kami, sertakan nombor telefon dan nama penuh untuk semakan lanjut. Terima kasih.

 

 

 

 

Re: DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Member
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2020
Bos.boleh daftarkan simkad sya tak..sya baru beli.ni no nya.0143851710

Re: DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Member
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2020
Bos.boleh daftarkan simkad sya tak..sya baru beli.ni no nya.0143851710

Re: DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Support
Posts: 383
Registered: ‎27-03-2020

Hi latif86. Anda perlu ke outlet Digi berhampiran anda bersama IC anda untuk melakukan pendaftaran sim pack tersebut。 Terima kasih.

Re: DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Member
Posts: 9
Registered: ‎10-07-2020
Tadi saya dah pergi kedai tu balik.tapi dia suruh sya daftar sendiri ke website digi..hari tu dia dah register tapi tak aktif lagi dh dua hari ni..cik boleh tlg register balik tak
Highlighted

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Member
Posts: 5
Registered: ‎29-08-2019
Sya nk tuka plan simkad digi next ke plan digi live

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Support
Posts: 893
Registered: ‎30-05-2019

Hi Muhamad Yahaya, mohon PM ke Inbox kami jika anda ada sebarang pertanyaan supaya kami boleh bantu anda, Terima Kasih.
 

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Member
Posts: 1
Registered: ‎18-07-2020
0102873193 macam mana nak aktifkan no ni

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Support
Posts: 5,059
Registered: ‎01-05-2015

Yanaemisya, 0102873193 belum didaftarkan lagi. Jika sudah melebihi 24-jam, sila bawa SIM pack ke outlet yang sama untuk semakan status pendaftaran sebelum ini. ATau, boleh ke Digi Store untuk bantuan pendaftaran ya. 

 

Sila semak lokasi Digi Store yang berhampiran melalui link di bawah. Tick 'Digi Store' di bawah pilihan 'OUTLET TYPE' ya.
https://new.digi.com.my/support/digi-store

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: CARA DAFTAR SIMKAD DIGI PREPAID LIVE

Member
Posts: 1
Registered: ‎08-08-2020

Tolong daftarkan simkad digi prepaid live