|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Bagaimana aktifkan simkad digi prepaid

Member
Posts: 1
Registered: ‎31-12-2020
0102757696

Re: Bagaimana aktifkan simkad digi prepaid

Support
Posts: 894
Registered: ‎30-05-2019

HI Zack92, mohon PM ke Inbox kami jika anda ada sebarang pertanyaan supaya kami boleh bantu anda, Terima Kasih.
 

Bagaimana aktifkan simkad digi prepaid

Member
Posts: 1
Registered: ‎15-06-2021
Bagaimana aktifkan simkad digi prepaid

Re: Bagaimana aktifkan simkad digi prepaid

Support
Posts: 5,899
Registered: ‎10-04-2015

Hi Madzalan. PM (inbox) kami untuk semakan dan bantuan ya.

 

Terima kasih. 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: Bagaimana aktifkan simkad digi prepaid

Member
Posts: 2
Registered: ‎13-05-2021
0143202803 tlg aktif kan sim kad saya prepaid

Re: Bagaimana aktifkan simkad digi prepaid

Support
Posts: 5,899
Registered: ‎10-04-2015

Hi Hafizah123. Nombor  ni dah pun aktif petang semalam. Restartkan telefon kalau anda masih tak dapat nak menggunakannya.

 

Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: Bagaimana aktifkan simkad digi prepaid

Member
Posts: 2
Registered: ‎27-12-2018
Tolong aktivkan simkad saya...dari kemarin masih x aktiv..0102670075

Re: Bagaimana aktifkan simkad digi prepaid

Member
Posts: 1
Registered: ‎20-07-2021
Saya telah beli digi prepaid di 7E. (0102677404) . Saya ada masalah untuk register. Boleh bantu saya?

Re: Bagaimana aktifkan simkad digi prepaid

Support
Posts: 1,036
Registered: ‎18-11-2016

 Hi wafi92, Jika sim beli di 7E, sila lawati Digi Store atau Digi Store Express kami untuk melakukan pendaftaran sim kad anda. Jangan lupa bawa IC/ Passport, resit pembelian dan SIM pack anda untuk pendaftaran.

Klik pada pautan ini untuk mendapatkan lokasi Digi Store berhampiran anda: https://www.digi.com.my/digi-store > Outlet > Digi Store/Digi Store Express. TQ 
 

Highlighted

Re: Bagaimana aktifkan simkad digi prepaid

Member
Posts: 1
Registered: ‎23-07-2021
Hai saya ada beli sim digi next secara online. Tapi bila dah masukkan sim ke hp line no service,macam mana ye nak buat? Help me