|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: Activate VoLTE.

Member
Posts: 16
Registered: ‎10-03-2021

Alasan sama je bagi.

Phone tak support.

Takde dalam official list.

Kalau no digi lain boleh, kenapa no fon saya tak boleh?

Kasta implementation?

Re: Activate VoLTE.

Member
Posts: 10
Registered: ‎14-07-2021
Aku dah dpt volte dan vo WiFi. Tapi dlm mydigi dah tak de. Ok lah. Kalau ada setting pun nanti ramai tersilap tekan.

Harap2 guna wifi call data sendiri tak lah ganggu signal Internet kan. Kesian anak 2 yg nak PdPR.

Re: Activate VoLTE.

[ Edited ]
Member
Posts: 16
Registered: ‎10-03-2021

Dah dapat takpe.

Khamis pukul 10 pagi suruh activate, dapat dah Volte Vowifi.

Pukul 12 tgh hari, terus hilang sampai hari ni.

Sampai sekarang takde lagi.

 

Phone Xiaomi pun xde dalam supported list: https://www.digi.com.my/support/our-network/volte

Tapi ade je yang boleh pakai Volte

Re: Activate VoLTE.

Member
Posts: 10
Registered: ‎14-07-2021
Cuba pm Digi_MYCHEAH suruh reset semula nombor

https://community.digi.com.my/t5/notes/privatenotespage/tab/compose/note-to-user-id/45803

Phone tak support tak tau dpt brp lama boleh bertahan sebab aku dah dpt sms ni. Volte nyahaktif.

Tapi kat Phone masih lagi ada logo vowifi dan volte.

Re: Activate VoLTE.

Member
Posts: 16
Registered: ‎10-03-2021

Ok. try Digi_MYCHEAH  sila check PM

Re: Activate VoLTE.

Member
Posts: 1
Registered: ‎29-07-2021
please activate votle for my number +60102636092

Re: Activate VoLTE.

Support
Posts: 4,313
Registered: ‎14-04-2015

sha1808, Sure Smiley Happy Before that, may we know for which phone model is that ya? 

Re: Activate VoLTE.

Member
Posts: 5
Registered: ‎16-02-2021
Tolong aktifkan volte 0103668577

Re: Activate VoLTE.

Support
Posts: 4,313
Registered: ‎14-04-2015

Shafarilzulkifl, sebelum itu boleh kami tahu ianya untuk phone model yang mana ya? Tq.

Highlighted

Re: Activate VoLTE.

Member
Posts: 5
Registered: ‎16-02-2021
Mi 9t pro