|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: porting out from digi

Support
Posts: 470
Registered: ‎06-12-2019

Hai. Sila PM (Inbox) jika anda perlukan sebarang bantuan atau semakan lanjut. Terima kasih. 

Re: porting out from digi

[ Edited ]
Member
Posts: 11
Registered: ‎08-01-2021
oi cibai aku nak keluar dari Digi je apa yang susah sangat ni kali ke 2 dah gagal 😠😠 stress dah aku tngu hangpa buat lengai, call center sama juga 🖕cakap tngu 8 jam la last reject jugak

Re: porting out from digi

Support
Posts: 966
Registered: ‎18-11-2016

Hi matluffy86, sila terus PM inbox kami untuk semakan lanjut. TQ 

Re: porting out from digi

Member
Posts: 11
Registered: ‎08-01-2021
Kepala hotak kau penat la pm inbox kau bkn baca pon cibai😠🖕

Re: porting out from digi

Member
Posts: 11
Registered: ‎08-01-2021
Bodoh 3 hari dah aku beli sim card baru tak boleh2 pakai lagi, pnguna xboleh saman telco ke banyak dah kena tipu ❓❓❓

Re: porting out from digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎08-01-2021
Please also check my status. Porting out to U Mobile
01115374927

Re: porting out from digi

Member
Posts: 3
Registered: ‎31-01-2021
can anybody tell me HOW TO RESUBMIT..

Re: porting out from digi

Support
Posts: 2,547
Registered: ‎01-12-2016

Please PM us via https://goo.gl/SxGJMl for further checking. TQ.
 

Re: porting out from digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎08-06-2018
same issue also

Re: porting out from digi

Support
Posts: 4,305
Registered: ‎10-04-2015

Hi kitty1. We have responded to your PM. Thank you.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!