|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

network too slow

Member
Posts: 5
Registered: ‎03-07-2020
hi ...saya menggunakan line digi infinite 150...cakap pun x guna ...saya bayar bulan2 rm 160 tanpa miss untuk dapatkan service network yg macam haram jadah ni..saya gunakan khidmat digi pun di sebabkan kawasan saya tiada line unifi walaupun di kawasan bandar.(kalau ada dah lama dah x guna khidmat sampah yg macam ni)...dulu service ok juga bole dapat 20-40 Mbps & saya sarankan keluarga saya menggunakan service digi...skrg nak sampai 10 Mbps pun susah,ada masa network hilang macam tu je.....adakah ini straregi pemasaran  digi...memang amat amat amat mengecewakan....skrg saya ada menggunakan service lain..kalau ok..saya akan sarankan keluarga saya untuk bertukar ke service lain juga..kerana mudah & lebih jimat jika menggunakan service yg sama..
Result ID11239980851
 PING ms
26
 DOWNLOAD Mbps
2.89
 UPLOAD Mbps
11.99
 
Connections
Multi
 

Re: network too slow

Support
Posts: 3,457
Registered: ‎14-04-2015

rahmat20, jika anda perlukan sebarang bantuan lanjut untuk isu yang anda alami, mohon PM kami info selengkapnya ya