|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Accepted Solution

change of plan digi postpaid 78v to 80v

Member
Posts: 1
Registered: ‎19-04-2016

hello. im philiph from kuching sarawak.currently i've subscribe to digi postpaid 78v. a few minutes ago i change to digi postpaid 80v.

just want to know, memang pakej yg dah ditukar tu dinamakan 78v kah?bukan 80v kah? memang lah saya tengok quota hujung minggu 3gig tu ada dan yang 7gig tu pun ada. tapi memang pakej yg saya langgan akan dinamakan digi postpaid 78v kah?

 

tolong terangkan. thank you

 

 

Re: change of plan digi postpaid 78v to 80v

Member
Posts: 3
Registered: ‎21-04-2015

Rasanya betul kot. aku pun sama, cuma ada RM2 utk weekend 3GB.

Aku dr 75v

Re: change of plan digi postpaid 78v to 80v

Community Manager
Posts: 8,791
Registered: ‎20-04-2015

@philiph85 wrote:

hello. im philiph from kuching sarawak.currently i've subscribe to digi postpaid 78v. a few minutes ago i change to digi postpaid 80v.

just want to know, memang pakej yg dah ditukar tu dinamakan 78v kah?bukan 80v kah? memang lah saya tengok quota hujung minggu 3gig tu ada dan yang 7gig tu pun ada. tapi memang pakej yg saya langgan akan dinamakan digi postpaid 78v kah?

 

tolong terangkan. thank you

 

 


Untuk mengelakkan sebarang kekeliruan, inilah senarai pelan postpaid yang Digi sediakan: http://new.digi.com.my/postpaid-plans


Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: change of plan digi postpaid 78v to 80v

Support
Posts: 5,049
Registered: ‎01-05-2015
Hi,
 
Plan Digi Postpaid 80 ini adalah plan yang sama dengan Digi Postpaid 78v (7GB). Di bawah promosi kuota top-up RM2, anda akan dapat extra kuota 3GB untuk penggunaan hujung minggu. Dengan itu, ia dikenali dengan nama Digi Postpaid 80.
 
Namun begitu, semakan di MyDigi atau bill anda akan menunjukkan nama plan sebagai Digi Postpaid 78v.
 
Tiada split kuota untuk penggunaan setiap hujung minggu. Terpulang kepada anda hendak guna berapa banyak bermula dari Sabtu 12.00AM ke Ahad 11.59PM. Tapi kalau dah habiskan kuota dalam hujung minggu yang pertama, penggunaan pada hujung-hujung minggu berikutnya akan ditolak dari kuota utama 7GB :-)
 
Terima kasih.
Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!