|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

STOP 32400 Value Added Service

Member
Posts: 3
Registered: ‎20-04-2020
saya telah dipaksa membayar servis yang tidak pernah dilanggan daripada nombor 34000 di bawah tajuk "Value Added Service" sebanyak RM48.00 bagi bil bulan November 2020.
Cubaan untuk membatalkan servis tersebut tidak berjaya dan saya masih menerima SMS dari servis tersebut.
Saya mahu batalkan servis tersebut dan pulangkan semula bayaran yang telah dimasukkan ke dalam bil saya.

Re: STOP 32400 Value Added Service

Valued Contributor
Posts: 367
Registered: ‎02-06-2015

hi kalo dah cuba stop all dan masih dicaj setiap bulan,..sekerang ni harus telefon digi dan minta details utk service provider ni, lepas tu, kamu telefon service provider tu.

 

minta proof daripada service provider tu utk charges, biasa nya  kata ada konformasi dlm SMS. Jd kamu leh minta cancellation, dan minta refund utk semua charges  ni dan  cancel utk smua service..

 

sebelom ni saya ada kenal juga, pihak digi pun tak nk tolong, jadi i telofon digi, dan minta detail utk service provider atau vendor tu, akhirnya dapat balik semua  topup yg telah dtolakkan..kalo pihak service provider ni tak nak layan, report terus ke MCMC je senang, sebb tu semua leh lalui website MCMC.

 

thanks

 

Re: STOP 32400 Value Added Service

Member
Posts: 3
Registered: ‎20-04-2020

Dah try call nombor yg dia bagi dlm SMS tu.

Tak berjawab, dan message box dia dah full.

 

Dah buat aduan ke MCMC, tapi tak tau la.. sebab saya pakai post-paid

 

Bil tetap kena bayar jugak ni.