|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Data on off terlalu kerap dan connection tak stabil

Member
Posts: 1
Registered: ‎25-10-2018

Salam sejahtera.

 

Saya user digi sekarang di daerah Mersing Johor. sejak hampir sebulan lepas smp sekarang , line data digi sgt tidak stabil selalu sangat tiada connection. saya dah call CS digi dan dah inform hal ini. tapi macam biasala dia bagi standard troubleshhoting yang dah biasa buat dan masalah still exist. Saya turu complaint di twitter dan digi reply suruh lodge report details pasal network problem ni di website mydigi tetapi tak jumpa dimana hendak lodge report tersebut. tu yang  tulis kat sini.boleh respond segera tak sebab amat penting penggunaan data.

Highlighted

Re: Data on off terlalu kerap dan connection tak stabil

Community Manager
Posts: 8,645
Registered: ‎20-04-2015
Maklum balas mengenai isu rangkaian dibuat pada aplikasi MyDigi. Inilah contoh penggunaan MyDigi untuk memaklumkan balas https://community.digi.com.my/t5/Apps-Services/Report-Digi-network-problems-via-the-MyDigi-app/ta-p/...

Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Avoid getting scammed with bogus Digi promotionsFake Facebook Scam Announcements