|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted
Accepted Solution

Change plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎21-09-2018
Hello digi..sy nak tanya..plan sy guna sekarang 138..sy nak downgrade boleh tak?tolong pm sy ye
Highlighted

Re: Change plan

Contributor
Posts: 16
Registered: ‎15-06-2018

kalau x silap, masih ade contract xboleh downgrade.

kalau contract dah habis boleh.

call jer helpline tukar plan kalau xade contract

Highlighted

Re: Change plan

Support
Posts: 4,173
Registered: ‎01-05-2015

Betul tu, Freedom. Selain Helpline, boleh juga buat penukaran plan terus di website rasmi Digi https://goo.gl/Nm4oKZ

 

Kalau kontrak Firdaus2910 sekarang masih aktif lagi, ada caj penalti dikenakan kalau bertukar ke plan yang lain ya. Boleh PM kami di <sini> kalau perlukan penjelasan lanjut ya :-) TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: Change plan

Member
Posts: 1
Registered: ‎11-09-2019

hi.. saya dah dapat sim card baru untuk tukar  dari maxis ke digi tapi blm dapat massage dari digi untuk pertukaran activekan sim baru.

Highlighted

Re: Change plan

Support
Posts: 492
Registered: ‎30-05-2019

Hi wilianah, Mohon PM ke Inbox kami, sertakan nombor telefon bimbit anda dan nombor IC 4 angkah terakhir anda untuk kami semak lanjut, TQ

Highlighted

Re: Change plan

Member
Posts: 3
Registered: ‎26-06-2020
mcm mn sy nk tukar digi prepaid best 2017 p2p? sbb skrg dh trtukar pelan panggilan digi next . bila sy nk tukar semula pla pelan best 2017 dh tk de . yg ada hanya plan bulanan 29. apa yg prlu sy bt ??????