|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: Cannot Use Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎26-06-2020
Sejak saya tukar plan from best prepaid to next prepaid...saya tak boleh nk dowload video dan gambar di whatsapp and tak boleh tgk status jugak....tapi saya da langgan internet 300 mb tu..masih ade lagi...knp tak boleh ye...laman social lain semua boleh...hope sgt dpt berikan penjelasan..thank you
Highlighted

Re: Cannot Use Internet

Support
Posts: 492
Registered: ‎30-05-2019

Hi Ara_mell, mohon PM ke Inbox kami jika anda ada sebarang pertanyaan supaya kami boleh bantu anda, Terima Kasih.
 

Highlighted

Re: Cannot Use Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎10-04-2020
Saya langgan internet rm28.unlimited social dan unlimited youtube,tapi tak dapat buka whatsapp.mengapa??
Highlighted

Re: Cannot Use Internet

Support
Posts: 2,924
Registered: ‎10-04-2015

Hi NorazlinaHaruna. WhatsApp tak termasuk dan akan menggunakan kuota yang ada. Semak semula baki kuota yang masih tinggal. Kalau dah habis, anda tak boleh menggunakan aplikasi WhatsApp.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: Cannot Use Internet

Member
Posts: 2
Registered: ‎01-08-2020
helloo, sy ada masalah dgn sim digi sy. sy tak dapat nak langgan internet sedangkan baki kredit saya cukup. sekarang saya cuma dapat guna basic internet je. saya nak langgan internet kelajuan tinggi smua tak dapat dia kata sorryy, ..... try again later. dah bnyak kali cuba tak dapat langgan jg. tolong settle kan masalah saya ni
Highlighted

Re: Cannot Use Internet

Member
Posts: 2
Registered: ‎01-08-2020
helloo, sy ada masalah dgn sim digi sy. sy tak dapat nak langgan internet sedangkan baki kredit saya cukup. sekarang saya cuma dapat guna basic internet je. saya nak langgan internet kelajuan tinggi smua tak dapat dia kata sorryy, ..... try again later. dah bnyak kali cuba tak dapat langgan jg. tolong settle kan masalah saya ni
Highlighted

Re: Cannot Use Internet

Support
Posts: 2,924
Registered: ‎10-04-2015

Hi amran17. Kalau masih ada isu yang sama, PM (inbox) kami untuk semakan dan bantuan ya. Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!
Highlighted

Re: Cannot Use Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎20-08-2020
Selamat Sejahtera ....kenapa ya saya tidak boleh beli data ? Dia tulis saya masih berada dalam subcription padahal tempoh saya sudah abis ? Nak batalkan subcription pun x boleh sebab dekat setting tiada . Saya harap kerjasama dri digi please .
Highlighted

Re: Cannot Use Internet

Support
Posts: 2,060
Registered: ‎14-04-2015

FARIS99, jika anda masih mengalami masalah yang sama, mohon PM kami info lengkap yang dihadapi dan juga nombor phone anda ya

Highlighted

Re: Cannot Use Internet

Member
Posts: 1
Registered: ‎24-08-2020
assalamualaikum dan salam sejahtera ,saya nak tanya.Saya beli internet untuk sebulan yang pakej RM28 ,4gb + free 30gb. Bila internet 4gb dah habis ,telefon saya tidak dapat langsung. Mana free 30gb seperti pakej tersebut tulis? Saya tidak dapat internet 30gb tersebut.Kenapa ye ? Terimakasih.