|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: un-subscrib from GO GAME

Member
Posts: 1
Registered: ‎19-08-2019
Me to...now i lost rm4 from gamestrike and rm3 from gogame for nothing...wth is happening...i hope digi can give back my kredit rm7
Screenshot_20190819_002844.jpg

Re: un-subscrib from GO GAME

Support
Posts: 3,596
Registered: ‎01-05-2015

San132, we've responded to your email. Kindly check ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: un-subscrib from GO GAME

Member
Posts: 1
Registered: ‎22-10-2019
So I follow the unsubscribe link and fill in my number to get the TAC, and it show me I don't even have an account....WTF? Digi pls give back my money!
Highlighted

Re: un-subscrib from GO GAME

[ Edited ]
Member
Posts: 1
Registered: ‎13-01-2020
Baru kena beberapa hari lepas.. Ingatkan mesej scammer, abaikan jelah.. Tetiba betul² kena potong duit walaupun tak pernah subscribe atau main gogame tu.
Buka sini nak check rupanya memang dah lama jugak ada isu ni.
Rasanya nampak kat sini pihak Digi patut buat sesuatu dengan hal ni.. Takkan nak tunggu ada customer komplen je..
Btw saya dah call customer service pun tadi untuk check & komplen.. Diorang dah tolong buat request untuk unsubscibe apebende tu tah.. Duit yang dah potong tu tak taulah dapat refund balik tah..
Yang penting harapnya lepas ni takdelah benda mengarut tu buat pemotongan lagi..
Screenshot_2020-01-13-16-51-04-821_com.android.mms.jpg