|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: kenapa digi saya disekat?

Support
Posts: 1,819
Registered: ‎10-04-2015

Hi @wiwi. Mungkin anda ada memilih untuk sekatan dibuat melalui akaun MyDigi anda sendiri. Anda boleh mengaktifkannya semula melalui cara yang sama. Perlu bersambung ke Wifi dan login menggunakan pilihan ' Get full access with CONNECT'

 

Kalau masih tak boleh, PM (inbox) kami untuk semakan lanjut. 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: kenapa digi saya disekat?

Member
Posts: 5
Registered: ‎28-12-2016

Hi, saya baru saja beli nombor digi dan dapati keesokannya saya tidak boleh access internet. Apabila saya ingin membuat panggilan, saya mendapati nombor saya telah disekat: 01131415905

Re: kenapa digi saya disekat?

Support
Posts: 1,819
Registered: ‎10-04-2015

@wiwi, dah cuba cara yang kami berikan tu?

 

''Hi @wiwi. Mungkin anda ada memilih untuk sekatan dibuat melalui akaun MyDigi anda sendiri. Anda boleh mengaktifkannya semula melalui cara yang sama. Perlu bersambung ke Wifi dan login menggunakan pilihan ' Get full access with CONNECT''

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: kenapa digi saya disekat?

Member
Posts: 5
Registered: ‎28-12-2016

boleh tak hantar kan code untuk sim digi saya pasal tak de di hantar di my digi  nombor saya 01131415905

Re: kenapa digi saya disekat?

Support
Posts: 3,590
Registered: ‎01-05-2015

Boleh kami tahu code apa yang @wiwi maksudkan ya? TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Re: kenapa digi saya disekat?

Member
Posts: 5
Registered: ‎28-12-2016

boleh ak hantar kan p in no saya ;01131415905  sebab  tiada di hantar

 

Re: kenapa digi saya disekat?

Support
Posts: 1,579
Registered: ‎01-12-2016

Hi wiwi,

 

Boleh kami tahu pin nombor untuk apa yang anda maksudkan ya? Sila PM (https://goo.gl/SxGJMl​​) kami nombor dan nama pendaftar anda untuk kami buat semakan. Terima kasih.

 

 

 

Re: kenapa digi saya disekat?

Member
Posts: 1
Registered: ‎30-01-2017
Tolong aktifkan semula

Re: kenapa digi saya disekat?

Support
Posts: 1,329
Registered: ‎14-04-2015

Wanmuhammadazimm mohon berikan kami nombor serta nama penuh pemilik akaun untuk bantuan selanjutnya ke atas perkara ini.

Re: kenapa digi saya disekat?

Member
Posts: 1
Registered: ‎02-02-2017
Saya ada no digi 01126398230 kenapa saya nak topup tak boleh ...lepas tu saya pergi center dia cakap no saya dah di sekat sebab lama tak topup macam mana saya nak dapat kan no saya balik mintak tolong ......sebab no ni penting untuk saya