|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Re: cara tukar plan prepaid nex ke digi best 2017

Support
Posts: 6,223
Registered: ‎10-04-2015

Hi Faz773773. Ia tidak ditawarkan. Pelan Digi Prepaid NEXT cuma boleh bertukar ke pelan Digi Postpaid atau Digi Prepaid Monthly 28 saja.

 

Terima kasih. 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: cara tukar plan prepaid nex ke digi best 2017

Member
Posts: 1
Registered: ‎09-05-2021
Ye saya tau yg jika dh bertukar ke digi Prepaid next...dh xbole tuka balik ke plan lama selain Digi monthly plan,saya paham sangat ii....tapi xkn xde cara yg bole anda bantu saya...saya dh tersilap pilih,Prepaid next dan monthly plan tu langsung xberguna apetah lagi Digi postpaid tu.....adakah dah xde cara bermakna saya kene beli simkad baru??? Sila beri jawapan yg membantu...

Re: cara tukar plan prepaid nex ke digi best 2017

Anonymous
Posts: 0

Hai. Maaf, anda hanya boleh membuat penukaran kepada plan Prepaid Digi Monthly Plan 28 atau plan Postpaid sahaja dari plan Digi Prepaid Next yang anda gunakan sekarang ini. 

Re: cara tukar plan prepaid nex ke digi best 2017

Member
Posts: 2
Registered: ‎15-05-2021

dulu  pakai Digi Best line laju.. smenjak tukar ke Digi Next.. Line Ya Tuhan , SLOWWW   sangat2. call org pun sangkut2..  suruh org repeat balik apa yg dia ckp sampai dia jadi panas hati.. Ape ni??? Dissapointed gila dah la tak bleh tukar plan balik...  Terpaksa hadap line slow mcm siput oink oink.. tak cakap laju kene capped ke apa.. Cuba dkt Speetest  dpt 24 mbps.. bila download file cuma dapat 300kb/s.. Deyyhh apa niiiii.... bayar bulan2 RM 45 rasa tak berbaloi sangat2.. Sape2 yg nak tukar ke Digi Next tak ppayah lah.. kene **bleep** je lebih..  tunjuk 4G FUll Bar.. tapi bila guna mcm line 3G.. Menipu je lebih.. panas hati ni..  line jadi slow semenjak mula2 tukar Plan ke Digi Next.. klau boleh nk duduk dgn digi lagi... Hope dapat kembali ke Digi Best semula,  dah tak tahan dah,..

Re: cara tukar plan prepaid nex ke digi best 2017

Member
Posts: 2
Registered: ‎15-05-2021

Digi mmg tak kasi tukar dah ke plan lama.. The Only way tukar ke telco lain je.. settle, digi punya servis mmg harey

Re: cara tukar plan prepaid nex ke digi best 2017

Member
Posts: 2
Registered: ‎04-08-2021
Saya baru tertukar ke plan next... macam mana nk balik kena plan p2p balik... ada cara lain ke?

Re: cara tukar plan prepaid nex ke digi best 2017

Support
Posts: 6,223
Registered: ‎10-04-2015

Muhammdnazim. Digi Prepaid NEXT cuma boleh bertukar ke Digi Postpaid atau Digi Monthly Prepaid 28 je. Penukaran ke pelan lama tidak ditawarkan.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: sy mau tukar balik pigi digi prepaid best 2017

Member
Posts: 1
Registered: ‎16-09-2021
Tukar plan

Re: sy mau tukar balik pigi digi prepaid best 2017

Support
Posts: 6,223
Registered: ‎10-04-2015

Hi Mohdyaarin. Anda mahu tukar dari pelan apa ke pelan apa?

 

 

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!