|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Tidak berpuashati

Member
Posts: 1
Registered: ‎25-06-2020
Saya tidak puas hati menyatakan saya pernah register line digi dan menjelaskan bill tertunggak, sedangkan saya tak pernah register line digi@line2 lain,untuk pengetahuan pihak atasan bill dan no telefon saya tak tahu, hari yang dapat promotion dari digi bulan 6@5 tahun 2020,untuk register line dan dapat handphone, pemohonan gagal menyatakan sila jelaskan bayaran bill yang tertunggak, saya cuba pergi ke balai polis buat report,
Pegawai polis berkenaan minta saya pamer bill telefon dan no tapi saya cakap surat apa pun tiada, sebab saya tak pernah guna.
Pegawai tidak boleh keluarkan surat report. Beliau meminta saya pergi centre untuk dapatkan bill.
Saya mengharap pihak atasan tolong bagi kerjasama masalah sekarang saya tak guna line macna saya kena bayar.saya pun tak tahu,masalah yang belaku?saya harap dapat memahami situasi? Pihak boleh kegunaan no saya diguna jangka masa dulu saya guna 01124035038 bila saya kena balik kampong line maxis slow tahun 2015,2016 saYa tukar guna no 0167831453 di kg line digi laju. Saya minta maaf jija terkasar bahasa saya harap sangat pihak tuan dapat atasi.
Saya attach ic saya terima kasih