|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

POOR COVERAGE

Member
Posts: 1
Registered: ‎09-02-2021

Tak ada apa-apa tindakan, tiba2 case close??? tengok screen shot ni nampak macam ada line ke? banyak call tak dapat angkat sbb putus2.. aku dah la tengah cari kerja.. kemon digi. u can do better than this.

 

 

 

Screenshot_20210209_093852_com.digi.portal.mobdev.android.jpg

Re: POOR COVERAGE

Support
Posts: 3,786
Registered: ‎14-04-2015

ayam69, adakah isu masih lagi berlaku dan berlarutan sehingga kini? Anda dah semak kemaskini yang dilakukan oleh team teknikal kami? Jika isu masih lagi berlaku, mohon PM kami nombor phone dan lokasi lengkap anda ya