|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply

Nak tanya nak tebus topup dr online bank in

Member
Posts: 1
Registered: ‎21-05-2020
Bagaimana nak tebs balik pin no reload yg d reload guna online bank in my bsn..sebab masa buat transaksi top up tu lupa nak screanshoot 16 pin reload tu..transaksi dh berjaya dan duit dalam acc pun dh kena potong..bila pergi sejarah transaksi dekat my bsn online bank in tak jumpa2.macam mane ye.

Re: Nak tanya nak tebus topup dr online bank in

Community Manager
Posts: 8,730
Registered: ‎20-04-2015

Saya syorkan anda menghubungi bank anda untuk perkara ini. Kami tidak dapat mengenal pasti PIN reload yang anda beli pada laman bank anda.


Hope my answer has helped! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up. If this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!

Avoid getting scammed with bogus Digi promotionsFake Facebook Scam Announcements

Re: Nak tanya nak tebus topup dr online bank in

Member
Posts: 1
Registered: ‎24-08-2020
Sama lah..saya pun 2 kali dah kene 😓

Re: Nak tanya nak tebus topup dr online bank in

Support
Posts: 3,574
Registered: ‎10-04-2015

Hi Ery5590. Anda perlu hubungi pihak bank sebab pin / kredit adalah dari mereka, bukan Digi. Kami cuma boleh semak kalau transaksi adalah melalui aplikasi MyDigi. Terima kasih.

Hope it helps. Please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR click on "Accept as Solution" from Options menu above to help others find their answers faster! Have a nice day!

Re: Nak tanya nak tebus topup dr online bank in

Member
Posts: 1
Registered: ‎27-11-2020
Bukak website myBSN
1. Bukak front page
2. Account Overview - ada saving account punya detail
3. Tekan acc number tersebut - akan keluar detail acc (number acc, baki acc & etc.) & ada 2 button dibawahnya
4. Ada 2 pilihan button
- myBSN transaction history
- transaction history
5. Tekan myBSN transaction > and select apa yang patut
6. And bolej review recent receipt ( cuma yelah boleh tgok 4 je huhu)