|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Re: Leave Digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎15-02-2019
Bila boleh dpt msj kali ke 2 utk tukar telco? Sbb sbelom ni kna reject sbb ad langganan. Dh call service center. Tp smpai skrg x dpt msj
Highlighted

Re: Leave Digi

SuperUser
Posts: 1,714
Registered: ‎18-07-2017

Hai Shazrilhafiz. Sila PM (inbox) kami nombor telefon anda di sini: https://goo.gl/ztUhcG untuk semakan lanjut. Terima kasih.

Highlighted

Re: Leave Digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎20-05-2017
Hi digi, tolong approve permohonan saya untuk meninggalkan digi. Tolong jangan reject. Kawasan rumah saya line digi teruk, cek baki pun x dapat.
Highlighted

Re: Leave Digi

Support
Posts: 4,238
Registered: ‎01-05-2015

afiqahD, tolong PM kami nombor telefon yang nak port-out tu di <sini> untuk semakan status permohonan dulu ya. TQ.

 

Hi digi, tolong approve permohonan saya untuk meninggalkan digi. Tolong jangan reject. Kawasan rumah saya line digi teruk, cek baki pun x dapat.
Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: Leave Digi

Member
Posts: 3
Registered: ‎28-04-2019
Ive checked everything incldg line an credit and everything seems ok. Now the problem is the time given by digi dah tamat. Need ur advise what shld i do now. Or else, can ur team under digi help me to do it manually?
Highlighted

Re: Leave Digi

Member
Posts: 3
Registered: ‎28-04-2019
Masalah sama mcm @BiniAzrul,push mesej pun dh on, Ive checked everything incldg line an credit and everything seems ok. Siap tukar telefon lain untuk jwb mesej, tapi xleh hantar mesej. Need ur advise what shld i do now. Or else, can ur team under digi help me to do it manually?
Highlighted

Re: Leave Digi

Member
Posts: 3
Registered: ‎28-04-2019
Mcm mne penyelesaian?
Highlighted

Re: Leave Digi

Member
Posts: 1
Registered: ‎19-08-2019
Please kindly check my status to port out from digi ,
01133544370
Highlighted

Re: Leave Digi

Support
Posts: 4,238
Registered: ‎01-05-2015

Please check your inbox, Awanis.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: Leave Digi

Member
Posts: 2
Registered: ‎29-10-2019
same here.