|
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Join the conversation
Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Highlighted

Kena potong selepas dapat mesej RM0.00:Your request is processed successfully for service.

Member
Posts: 1
Registered: ‎28-02-2019
Selepas dapat mesej macam ni RM0.00:Your request is processed successfully for service. Saya semak baki dan dapati rm8 telah habis dipotong. Macam mana nak check service apa yang makan rm8 tu.. Risau saya nak topup takut tak sempat pakai nanti dah habis kena potong.
Highlighted

Re: Kena potong selepas dapat mesej RM0.00:Your request is processed successfully for service.

Member
Posts: 3
Registered: ‎10-03-2019
Saya pun sama kena potong lepas dapat message yang sama. Tac request pun ta minta hantar tibe2 dapat msg .
Lepas check dekat usage ada msg added value rm 4 dari 32128. Tlg saya settlekan juga hal ini
Highlighted

Re: Kena potong selepas dapat mesej RM0.00:Your request is processed successfully for service.

Member
Posts: 1
Registered: ‎09-05-2019
Sama bro.. dah try call operator.. tak dapat.. dua kali dh ni kena..
Highlighted

Re: Kena potong selepas dapat mesej RM0.00:Your request is processed successfully for service.

Support
Posts: 3,741
Registered: ‎01-05-2015

Quiet, sila PM kami nombor telefon yang dipotong kredit tu dengan screenshot mesej yang diterima di <sini> untuk semakan lanjut ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!
Highlighted

Re: Kena potong selepas dapat mesej RM0.00:Your request is processed successfully for service.

Member
Posts: 2
Registered: ‎27-12-2019
RM0.00:Your request is processed successfully for service.
Highlighted

Re: Kena potong selepas dapat mesej RM0.00:Your request is processed successfully for service.

Member
Posts: 1
Registered: ‎06-01-2020
Baru je dpt sms yg sama. Tak tahu service apa. Last month erosweekly dgn gamestrike. Sekejap tadi yang ni pulak.
Highlighted

Re: Kena potong selepas dapat mesej RM0.00:Your request is processed successfully for service.

Support
Posts: 3,741
Registered: ‎01-05-2015

thib86, sila semak PM anda ya. TQ.

Have a pleasant day!

I hope my answer helped you! If it has, please click on "This is Helpful" to give it a thumbs up OR if this is the solution you seek, click on "Accept as Solution" to help others find their answers faster!